IJmuiden is dé havenstad om te wonen, werken en recreëren: mede door de gunstige ligging aan zee, Nationaal Park en haven en vlakbij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Visserij, offshore en een sterke maakindustrie kenmerken IJmuiden.

Citymarketingcafé: IJmuiden over recreatie in Velsen

Citymarketing .IJmuiden wil bezoekers, bewoners en bedrijven met elkaar verbinden en organiseert daarom meerdere keren per jaar een citymarketingcafé in het kerkje aan de Helmstraat. Daarbij staat elke keer een ander thema centraal.

Het citymarketingcafé op donderdag 10 oktober staat in het teken van recreatie in Velsen. Wat doet u als inwoner in uw vrije tijd? Fietsen, wandelen of misschien wel windsurfen? Welke kansen ziet u als ondernemer? In de gemeente Velsen zijn volop recreatiemogelijkheden, maar waar bent u nu echt trots op? Over deze en andere vragen gaan Citymarketing .IJmuiden en de gemeente Velsen graag met u in gesprek!

De aftrap van het citymarketingcafé wordt verricht door boswachter Theo Brouwer van Recreatie Noord-Holland (foto). Hij vertelt over de vele recreatiemogelijkheden in Spaarnwoude en de andere delen van Velsen, zoals Nationaal Park Zuid-Kennemerland, de buitenplaatsen en het IJmuiderstrand. Theo is naast boswachter en toezichthouder ook actief op het gebied van educatie.

Het citymarketingcafé duurt van 17.00 tot 19.00 uur en heeft een informeel karakter. Aanmelden kan via citymarketeer@ijmuiden.nl. De toegang is gratis. De belangrijkste uitkomsten worden door de gemeente Velsen gebruikt voor het Economisch Programma voor de komende jaren, waaraan momenteel hard wordt gewerkt.

www.ijmuiden.nl

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development