Geslaagd netwerkevenement in de Velsen Valley

Geen grand café of strandpaviljoen, maar het VIP-deck van de grootste festivallocatie in de regio. Het zomerevenement van OV IJmond vond dit jaar plaats in de Velsen Valley, de thuishaven van Dance Valley, Dutch Valley en Latin Village. Met bijna 150 deelnemers was de backstagetour een groot succes.

‘Voor het zomerevenement zijn we altijd op zoek naar een bijzondere locatie en die hebben we met de Velsen Valley absoluut gevonden’, aldus bestuurslid Vincent Klopper van OV IJmond. ‘Onze leden hebben genoten van de backstagetour waarbij uitleg werd gegeven over de logistiek achter de grote festivals. We hebben met eigen ogen kunnen zien dat er heel veel komt kijken bij een evenement waar tienduizenden bezoekers op af komen. Daarnaast hebben onze leden uitgebreid kunnen spreken met de organisatie. Wij hopen uiteraard dat dat resulteert in meer wederzijds begrip en mooie samenwerkingen.’

Brian Bout van Dance Valley en Dutch Valley: ‘We zijn verheugd dat OV IJmond ons in de gelegenheid heeft gesteld om op informele wijze nader kennis te maken met ondernemers uit de regio IJmond.’ Mo Sahib, initiatiefnemer van LatinVillage, vult aan: ‘Het was een prettige en constructieve bijeenkomst, maar vooral een startpunt om verder te kijken hoe wij elkaar als ondernemers in de regio kunnen versterken.’

De netwerkbijeenkomst werd afgesloten met een borrel en barbecue met uitzicht op de Velsen Valley. De catering werd verzorgd door de OV IJmond-leden Van Es Catering en Brouwerskolkje Exclusief.

Het zomerevenement werd mede mogelijk gemaakt door de organisaties achter de Valley-festivals en Citymarketing .IJmuiden, dat de partijen met elkaar in contact bracht.

www.ovijmond.nl

Fotocredits: Ko van Leeuwen en OV IJmond

 

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development