GreenBiz helpt: laatste kans voor aanvraag SDE+-subsidie

In maart hielp GreenBiz IJmond 28 bedrijven, met in totaal bijna 100.000 m2 dakoppervlak, met de aanvraag voor een SDE+-subsidie. Inmiddels zijn alle aanvragen toegekend. Met de SDE+-subsidie wil de overheid de productie van duurzame energie rendabel maken. Aanstaande oktober is de laatste kans voor ondernemers om deze subsidie aan te vragen. GreenBiz helpt u graag!

Met deze subsidie ligt de drempel om in zonnepanelen te investeren een stuk lager. Het aanvragen vraagt wel even wat handigheid. Maar dat regelt GreenBiz IJmond graag.

De subsidie kan vrijblijvend aangevraagd worden en na verstrekking is er ruimte om met een goed uitgewerkte businesscase een beslissing te maken. GreenBiz IJmond vraagt voor alle geïnteresseerde ondernemers kosteloos en vrijblijvend de SDE+ subsidie aan. Wel verwachten we dat de subsidie volgend jaar veranderd, dus laat de ronde van oktober 2019 niet schieten.

Interesse of meer weten?

Wilt u als ondernemer uit de IJmond meeprofiteren? Zorg dan dat u deze laatste subsidieronde niet laat schieten. Wilt u meer weten? Voor meer informatie en meedoen kunt u contact op nemen met Nick Ruiter en/of Jan Boudesteijn. Dat kan via nruiter@greenbizijmond.nl en jboudesteijn@greenbizijmond.nl.

Meer informatie over de SDE+-subsidie vindt u op www.greenbizijmond.nl/sde.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development