Dirkzwager en KVSA lanceren ISPS Noordzeekanaal

Binnen het Ship2Report platform is vanaf vandaag een ISPS (International Ship and Port facility Security Code) module voor het Noordzeekanaal gebied beschikbaar.

Deze ISPS module is een op zichzelf staande module binnen Ship2Report en beheert de informatiestroom tussen alle betrokkenen door middel van een web based interface. Bezoekers vooraanmelden kan via internet, waarna deze bij de betreffende port agent terecht komt. Daaropvolgend wordt de aanmelding doorgestuurd naar betreffende terminal(s). De terminals hebben hierdoor nu altijd een actueel overzicht van goedgekeurde bezoekers van schepen aan hun terminal.

Bij het platform Ship2Report was het al mogelijk om ISPS aanmeldingen te verrichten voor de Rotterdamse haven, nu is het Noordzeekanaal gebied ook toegevoegd. Ship2Report is een innovatief informatie platform (web based) waarbinnen verschillende data bronnen aan elkaar gekoppeld worden om bedrijven in de maritiem/logistieke dienstverlening te voorzien van actuele en correcte informatie met betrekking tot de scheepvaart.

Het platform biedt ook de mogelijkheid om dienstverleners te koppelen aan andere partijen en overheden om zo de informatie waar zij dagelijks mee te maken hebben te kunnen stroomlijnen. 24/7 Veilig, snel en betrouwbaar!

Koninklijke Dirkzwager, sinds 1872 werkzaam als onafhankelijke communicator in de scheepvaart. Jaarlijks monitoren we ruim 200.000 scheepsreizen. Wij voorzien dagelijks ruim 800 organisaties in de maritieme sector van up-to-date informatie. We behoeden windparken, olie- en gasinstallaties en overige offshore objecten voor aanvaringen door middel van Offshore VTS, Pilotage en Remote Offshore Asset Monitoring. We zijn met onze maatwerk ICT projecten marktleider op het gebied van Haven Management Systemen in Nederland en we leveren webapplicaties en webservices om schip en mens optimaal op elkaar af te stemmen.
Koninklijke Verenigde Scheeps Agenturen (KVSA) van Halverhout & Zwart en Zurmühlen B.V., sinds 1876 levert KVSA diensten aan bedrijven in de maritieme sector. Naast de specialiteiten; scheepsagentschap, maritieme communicatie, applicaties en web diensten biedt KVSA ook stuwage en terminal diensten op de KVSA Felison terminal en de KVSA Felison Cruise terminal. State of the art faciliteiten, een strategische ligging en uitstekende services maken de terminals tot een aantrekkelijke aanlegplaats voor ferry’s en cruiseschepen.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development