Duurzame ondernemersborrel op 2 maart bij Du-Dock IJmuiden

LED is al lang geen ongezellig licht meer!

LED is al lang geen ongezellig licht meer! Light Emitting Diodes zien we overal; in treinen, stoplichten, in zaklampen. LED gaat veel langer mee dan andere lichttechnologie, verbruikt een stuk minder elektriciteit en kost dus minder. Ook voor kostenbesparing in de eigen onderneming is ledverlichting een uitkomst. Bent u als winkelier of ondernemers gevestigd in de IJmond en nieuwsgierig wat LED voor u kan betekenen? Kom op donderdag 2 maart naar Du-Dock voor de informele borrel over verlichting en energiebesparing.

U bent vanaf 16:30 van harte welkom op Plein 1945 nr. 3. Tot 19:00 uur is er een deskundige van YESSS Electrical aanwezig. U krijgt informatie over optimaal rendement, gebruik van het juiste licht op de juiste plaats en montagetips. Ook leert u over diverse regelingen en ontwikkelingen, onder andere gestimuleerd vanuit de overheid, die het makkelijker maken om maximaal rendement te behalen. Denk bijvoorbeeld aan fiscale regelingen en lease. Ook kunt u al uw vragen over bespaarmogelijkheden op uw lichtinstallatie in kantoor, bedrijfsruimte, winkelruimte, werkplaats of anderszins stellen.

Ervaar de meerwaarde van een goed lichtadvies tijdens deze ondernemersborrel in Du-Dock. Door de vele ontwikkelingen in de technologie staat LED al lang niet meer gelijk aan ongezellig licht. Comfortabel (dim)licht zorgt voor de juiste sfeer. De terugverdientijd van een investering in ledverlichting is kort en u levert direct een bijdrage aan een beter milieu.

Voor meer informatie:

www.facebook.com/DuurzaamDock 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development