ShipAhoy aan de slag voor SHIP

Telstar 1963 NV is door de provincie Noord-Holland verkozen tot de exploitant van het Sluis Haven Informatie Punt (SHIP) in IJmuiden. Onder de naam ‘ShipAhoy’ gaat de betaald voetbal organisatie Telstar, de komende vijf jaar het bezoekerscentrum op het sluizencomplex in IJmuiden exploiteren. ShipAhoy start op 31 maart, als het SHIP haar deuren voor het publiek opent.  

ShipAhoy is de projectnaam die Telstar geeft aan het team van mensen, die de exploitatie gaan verzorgen. De activiteiten van ShipAhoy voor het SHIP sluiten goed aan bij de al lopende maatschappelijke projecten, zoals Telstar@work. Daarnaast heeft het team van ShipAhoy in de rol van gastheer ervaring in het organiseren van bijeenkomsten, inclusief goed verzorgde catering. ShipAhoy gaat met trots de komende vijf jaar SHIP exploiteren.

In SHIP krijgen bezoekers alles te weten over de ontwikkelingen in het Noordzeekanaalgebied en de bouw van ’s werelds grootste zeesluis. Bedrijven tonen hun interessante innovaties en promoten het werken in de maakindustrie en de havens. Het techniekonderwijs krijgt eveneens bijzondere aandacht. SHIP omvat, naast een tentoonstelling, een restaurant, vergaderzalen en een uitkijk-dakterras. En met SHIP krijgt het Noordzeekanaalgebied (NZKG) een prachtig platform om aansprekende ontwikkelingen in de regio te presenteren aan een groot publiek.

SHIP is tot stand gekomen met financiële bijdragen van de partners van het Bestuursplatform NZKG, hierin zijn vertegenwoordigd: de gemeenten langs het kanaal, Havenbedrijf Amsterdam NV, TATA Steel IJmuiden NV, Zeehaven IJmuiden NV, Rijkswaterstaat West-Nederland Noord en de provincie Noord-Holland. Tevens sponsoren verschillende ondernemers uit het NZKG . SHIP opent op 31 maart haar deuren voor iedereen die informatie wil over de sluizen en de regio en dit dynamische gebied van nabij wil beleven. En gezien de ligging van SHIP is er zowel binnen als buiten genoeg te zien.

 

www.sctelstar.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development