Harsveld wint opnieuw de IJmondiaan bedrijvencompetitie

Met mooi weer en met een frisse wind, zo begon woensdag 5 oktober de Businessclub aan haar laatste wedstrijd van de IJmondiaan bedrijvencompetitie.

Het was spannend want het ging om de felbegeerde trofee “de swing” en om een artikel in het blad IJmondiaan en eeuwige roem in de eregalerij. Rob de Visser en Aart Kramers werden uiteindelijk gehuldigd als winnaars met 36 stablefords MC. Peter Trieling en Hans Veenendaal (Bodegas) hadden ook 36 stableford punten, maar een mindere 2e negen. Lands advies met Co Limmen en Wiebe Stoker werden derde met 33 stablefords. Een eervolle vermelding voor Netwerk BtB met Daniel Andriessen en Pim Herweijer de eigenlijke dagwinnaars met 38 stablefordpunten, maar die niet aanwezig konden zijn bij de prijsuitreiking maar die wel 10 punten kregen in het IJmondiaan klassement.

De neary’s gingen naar: hole 5 Co Limmen hole 16 Jos Tol hole 13 Aart Kramers (1 meter+ birdie)

IJmondiaan Bedrijvencompetitie

Door de goede score van Harsveld was de uitslag van de IJmondiaan bedrijvencompetitie als snel duidelijk; Harsveld is voor het tweede opvolgende jaar opnieuw winnaar van de IJmondiaan bedrijvencompetitie met 46 punten. De combinatie Peter Trieling Keukendesign/ Bodegas.nl waren de winnaars van het allereerste jaar en werden nu tweede met 37 punten gevolgd door Tebulo Engineering met 28 punten. Aart Kramers en Rob de Visser van Harsveld van harte! Rob de Visser had kennelijk er al op gerekend want hij toverde spontaan zijn speech al uit zijn jasje. Hij gaf aan dat de overwinning met name was te wijten aan de goede voorbereiding en gevolgde golflessen. Hij bedankte de wedstrijdleiding voor de goede organisatie.

Uitslag en punten van de bedrijven die afgelopen seizoen punten wisten te verzamelen voor het klassement van de IJmondiaan Bedrijvencompetitie:

1. Harsveld Apparatenbouw 46 punten

2. Trieling Keuken Design/ Bodegas.nl 37 punten

3. Tebulo Engineering 28 punten

4. Jan de Wit Architect 24 punten

4. Netwerk BtB 24 punten

5. Bestuur HGC 23 punten

6. Hegger Klima 21 punten

7. Schavemaker Transport 20 punten

8. Lands Advies 19 punten

9. Dijkman Carbaatbouw 15 punten

10. Deijle & Veldt / JG. Solutions 14 punten

11. Hollandium 11 punten

12. Prime Meat 10 punten

13.Huipen 9 punten

14 Wea 8 punten

15. Oomen & Sweep 7 punten

16. BK Groep 6 punten

Volgend jaar ook meespelen?

Stuur een email naar: businessclub@heemskerksegolfclub.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development