IJmond Werkt! voldoet opnieuw aan eisen ISO en OHSAS!

Begin juli heeft de hercertificeringsaudit ISO 9001:2008 én OHSAS 18001:2008 plaatsgevonden voor IJmond Werkt!. Beide certificaten werden door Det Norske Veritas (DNV) opnieuw toegekend aan IJmond Werkt!. Een unieke prestatie aangezien IJmond Werkt! pas anderhalf jaar operationeel is. 

IJmond Werkt! is trots op het behoud van de certificaten, te meer omdat de organisatie een zeer dynamisch jaar achter de rug heeft, waarin nieuwe werkprocessen uitgerold zijn om de werkzoekenden in de IJmond nog beter van dienst te zijn. Zo is de in eigen huis ontwikkelde training ‘Sterk naar werk’ opgezet en zijn in de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen combivestigingen ingericht om een groter aanbod van leer-werkplekken te kunnen bieden. Dat deze direct voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen is een prestatie van formaat.
OHSAS 18001 is een internationale norm die eisen stelt aan het arbo managementsysteem van een organisatie. Met het behalen van het certificaat toont IJmond Werkt! aan dat wordt voldaan aan wet- en regelgeving alsmede aan contractuele verplichtingen, dat risico’s geïnventariseerd en geëvalueerd worden en dat medewerkers worden aangezet tot veilig handelen en leren van ervaringen, verdergaand dan de Arbowet verlangt.
ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. De voortgang van geplande activiteiten en doelstellingen wordt gemonitord door het management teneinde continue verbetering te bewerkstelligen. De medewerkers worden hierin volop betrokken middels werkoverleg, tevredenheidsonderzoek, werkplek opleiden etc.
IJmond Werkt! is met het behoud van deze certificaten optimaal voorbereid op de ontwikkelingen die de sociale zekerheid de komende tijd nog te wachten staat.

Kijk ook eens op: www.ijmondwerkt.com

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development