Joost van Loon benoemd als directeur ad interim van IJmond Werkt!

Het Bestuur van IJmond Werkt! heeft per 7 juli 2016 de heer Joost van Loon benoemd als directeur ad interim van IJmond Werkt!. Van Loon heeft uitgebreide ervaring als eindverantwoordelijke in zowel het bedrijfsleven als in het publieke domein. Zo was hij van 2011 tot eind 2015 directeur van het regionale sociale werkbedrijf in Midden-Gelderland, erg vergelijkbaar met IJmond Werkt!. Daarvoor heeft Van Loon eigen bedrijven gehad en heeft hij bedrijven en overheden ondersteund bij transities en veranderingen. 

De komende periode zal van Loon zorgdragen voor de aansturing van IJmond Werkt! om samen met werkgevers en gemeenten in de regio IJmond de uitvoering van de Participatiewet in deze regio te verzorgen.

Profiel IJmond Werkt!

IJmond Werkt! leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een zo regulier mogelijke arbeidsplek op de arbeidsmarkt. Als partner van gemeenten en werkgevers in de regio IJmond verbinden we talenten van mensen aan werkgevers. We richten ons op duurzame plaatsing van mensen in verschillende branches. Tevens is het WerkgeversServicepunt van IJmond Werkt! in samenwerking met UWV een betrouwbaar partner voor werkgevers bij werving en selectie en advies over subsidies etc.

Fotobijschrift: Joost van Loon

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development