Deijle & Veldt businessclub winnaar 4e wedstrijd IJmondiaan Bedrijvencompetitie

Het was weer een fantastische Businessclub woensdag 6 juli j.l. Het deelnemersveld kon niet alleen genieten van prachtig weer, maar er waren ook diverse complimenten over over de baan en de snelheid van de greens. De 19e zorgde voor een drankje in de baan en heerlijke wraps. Na afloop vulde het terras zich snel en kon er nog worden nagenoten van het mooie weer. Al snel werden er ook zakelijke gegevens uitgewisseld en contacten gelegd. Na afloop had Restaurand Grand Café de 19e een heerlijk meergangen tapas menu klaar staan, die goed werd ontvangen.

Winnaar van de dag was Deijle & Veldt uit Uitgeest. Frank Veldt speelde samen met Wil Rotteveel van Assurantiekantoor Rotteveel en die haalden 39 punten binnen. Tweede werd Tebulo Engineering met Jos Tol en Elco Fok met 36 punten (MC) en de derde plaats was voor Wea accountants met Richard en Erwin Bakkum ook met 36 punten.

Neary’s:

hole 5: Michel Fluri

hole 8: Frank Veldt hole

13: Elco Fok

hole 16: Gert Jan Weel

Uitslag top 10:

1. Deijle & Veldt 39 stb

2. Tebulo 36 stb Mc

3. Wea 36 stb

4. Weel & Mol 35 stb

5. M-Line 33 stb mc

6. Harsveld 33 stb

7. Hegger Klima 33 stb mc

8. Trieling Keukendesign/ Bodegas.nl 32 stb

9. Lands Advies 31 stb mc

10.Time4Golf 31 stb mc

Klik hier voor de foto’s

Op woensdag 3 augustus is er weer een businessclubdag. Op die dag krijgen we de businessclub van de Houtrak op bezoek. Op vrijdag 16 september zijn wij te gast op de Houtrak.

Over de winnaar Deijle & Veldt

Deijle en Veldt is een accountantskantoor gevestigd in Uitgeest en richt zich met haar diensten op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Bij Deijle en Veldt heeft u te maken met 1 contactpersoon voor alle vragen op het gebied van accountancy, fiscale- en bedrijfseconomische kwesties. Ze werken met gecertificeerde accountants en belastingadviseurs aangevuld met een team enthousiaste en goed geschoolde medewerkers, waarmee zij aan de kwaliteitseisen kunnen voldoen, die brancheorganisaties en de gebruikers van de jaarstukken -zoals banken en Belastingdienst- van hen verwachten. Website Deijle & Veldt

www.heemskerksegolfclub.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development