De webshop van Martin Schilder Groep

Martin Schilder eerste autodealer met gecertificeerde webshop

De webshop van Martin Schilder Groep heeft sinds kort het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Het is voor het eerst dat een webshop van een autodealer dit certificaat heeft verkregen. Met het Certificaat Thuiswinkel Waarborg biedt het bedrijf klanten een aantal zekerheden bij het online kopen van producten uit zijn online winkel, zoals bedenktijd van 14 dagen en een veilige betaalomgeving. De werkwijze en gehanteerde voorwaarden voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn in overeenstemming met de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.

In de webshop vind je een uitgebreid assortiment aan automerk en –model gerelateerde artikelen, lifestyle & fashion, multimedia, telefonie, schaalmodellen en meer. De webshop omvat 2.000 artikelen. Je kunt je bestelling laten bezorgen of afhalen in één van de vestigingen van Martin Schilder. Met acht vestigingen in Noord-Holland is er altijd wel een Martin Schilder-vestiging in de buurt. Wie laat bezorgen, kan tot 00:00 uur voor de dag van bezorging de datum en tijd van de bezorging nog aanpassen. Gemak en flexibiliteit voor de klant.

“De omzet stijgt en het mooie is dat negen van de tien klanten van buiten de regio komen. We krijgen zelfs bestellingen uit Finland, Denemarken, België en Engeland. We worden dus ook in het buitenland heel goed gevonden”, aldus webshopbeheerder René Bakker, die sinds kort fulltime aan de webshop werkt. “De bezoekers kunnen live chatten, dat is vrij uniek in onze branche. Ik zit er bovenop, want als ik snel reageer kopen mensen sneller. Als klanten een onderdeel voor een bepaalde auto zoeken, willen ze zeker weten of het past. Ik kan ze daarin met kennis van zaken adviseren. En ik verkoop ook artikelen uit het magazijn die niet te zien zijn in de webshop, zelfs aan garagehouders.”

Martin Schilder Groep

Martin Schilder is een familiebedrijf met zijn wortels stevig verankerd in Noord-Hollandse bodem. De Volkswagen-dealer van het eerste uur is in bijna 80 jaar uitgegroeid tot een omvangrijk automobielbedrijf. Naast verkoop en onderhoud van de merken Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen biedt Martin Schilder een totaalpakket diensten aan, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekeringen, takel- en bergingsdiensten. Het bedrijf telt 600 medewerkers en is gevestigd in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard (Occasion Centrum).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Martin Schilder Groep
Marit van Rozendaal
T: +31 (0)72 541 0667
E: maritvanrozendaal@martinschilder.nl
E: www.martinschilder.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development