Masterclasses voor jonge ondernemers: Sterk van start in 2017

Rabobank IJmond begint het nieuwe jaar met een reeks interessante masterclasses voor jonge ondernemers en starters. Onder de naam Sterk van start in 2017 worden nieuwkomers in het regionale bedrijfsleven bijgepraat over acquireren, online marketing, financiën en motivatie.

‘Als startende ondernemer komt er veel op je af’, zegt Ron Eman, directeur Bedrijven van Rabobank IJmond. ‘Rabobank stimuleert ondernemerschap. Daarom staan wij niet alleen klaar met vakkundig advies. Als lokaal gewortelde bank organiseren wij ook events waarbij kennis wordt gedeeld en ondernemers worden geïnspireerd om nog beter te worden. De Sterk van start-masterclasses zijn daar een goed voorbeeld van. Hierin komen onderwerpen aan bod waar alle startende ondernemers hun voordeel mee kunnen doen. Wij nodigen jonge ondernemers die van 2017 een succesvol jaar willen maken van harte uit om zich aan te melden!’

Op maandag 23 januari vertelt Marc-Jan Hollenberg hoe je vanuit ontspannen daadkracht de juiste beslissingen neemt. Een week later, op maandag 30 januari, legt Femke Hogema uit hoe je zelf grip op cijfers krijgt en meer winst maakt. Maandag 6 februari vertelt Martijn Pennekamp hoe je met een minimaal marketingbudget een maximaal resultaat kunt behalen met jouw website. De reeks masterclasses wordt afgesloten door Arjaen Smits, die de deelnemers meeneemt in de wereld van succesvol acquireren en netwerken.

De Sterk van start-masterclasses vinden afwisselend plaats in het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid en het Kennemer Theater in Beverwijk. Kijk voor het volledige programma op www.rabobank.nl/ijmond. De toegang is gratis, maar aanmelden via de website is verplicht. Sterk van start in 2017 wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Beverwijk, Jong OV IJmond en ikwordzzper.nl.

Aanmelden? Dat kan via deze link

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development