Muziek, mode en kennis delen in RaboWeek IJmond

De RaboWeek IJmond staat weer voor de deur. Van 1 tot en met 5 oktober organiseert de Rabobank voor het vierde achtereenvolgende jaar een reeks inspirerende activiteiten voor jong en oud. Dat gebeurt in samenwerking met lokale ondernemers, vrijwilligers en de ledenraad. De week wordt op vrijdag 5 oktober afgesloten met Rabobank IJmond Live!, een spetterend stadionconcert met optredens van Waylon, Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.rabobank.nl/ijmond.

‘Met de RaboWeek willen wij zo veel mogelijk inwoners van de IJmond met elkaar verbinden’, aldus Jakob Klompien, directievoorzitter van Rabobank IJmond. ‘Wij willen hiermee laten zien wat de meerwaarde is van een bank met coöperatieve wortels. Het is onze ambitie om bij te dragen aan een krachtige regio waarin men prettig kan wonen, werken en recreëren. Daarom steunen wij impactvolle projecten en organiseren wij eenmaal per jaar de RaboWeek IJmond.’

‘Er is veel om naar uit te kijken’, vertelt Klompien. ‘Uiteraard staan de populairste activiteiten – het Rabo Fashion & Food Event en de seniorenavonden – dit jaar ook weer op het programma. Het stadionconcert Rabobank IJmond Live! is nieuw. We hebben hiervoor gekozen om de impact in het Rabobank IJmond Stadion te vergroten. De kaartverkoop verloopt voorspoedig, dus ik adviseer iedereen niet te lang te wachten met bestellen via onze website.’

Op maandag 1 oktober wordt de themabijeenkomst ‘Robotica: Innovations on Tour’ gehouden. Hierbij kunnen ondernemers en andere geïnteresseerden kennismaken met de laatste humanoid robots en geavanceerde technieken die sectoren als de maakindustrie en de zorg ingrijpend zullen veranderen. Gastheer is Tata Steel, dat momenteel zijn 100-jarig bestaan viert en fors investeert in innovatie en duurzaamheid.

De A9 Studios in Uitgeest vormen op dinsdag 2 oktober het decor voor het Fashion & Food Event. De combinatie van een modeshow en foodmarket waar lokale ondernemers zich presenteren, staat opnieuw garant voor een compleet avondje uit. De presentatie is dit jaar in handen van de bekende stylist Maik de Boer, die na afloop van de modeshow persoonlijk stijladvies geeft.

De jeugd heeft de toekomst. Deze groep wordt daarom zeker niet vergeten. Met een voetbalclinic bij Telstar en een hockeyclinic bij BHC Overbos kiest Rabobank IJmond dit jaar voor een sportieve insteek.

Aanmelden voor de activiteiten in de RaboWeek kan via www.rabobank.nl/ijmond. Tickets voor Fashion & Food en Rabobank IJmond Live! kosten respectievelijk 10 en 20 euro. Deelname aan de overige activiteiten is gratis. De seniorenavonden zitten inmiddels vol.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development