Nieuw initiatief WerkgeversServicepunt op 11 juni: Jongeren Talent Event

Er is nog plek voor werkgevers met interessante vacatures!
Op 11 juni vindt van 14.00 uur tot 18.00 uur in het Tata Steel Stadion in Velsen-Zuid het allereerste Jongeren Talent Event plaats. Dit is een nieuw initiatief van het WerkgeversServicepunt IJmond in samenwerking met Hete Pepers. Op deze scholen- en banenmarkt wordt jonge werkzoekenden tot 27 jaar de kans geboden zich aan diverse werkgevers met vacatures te presenteren. Daarnaast zijn er verschillende scholen met opleidingsmogelijkheden aanwezig. Bezoekers kunnen gratis een competentietest doen, gratis een professionele profielfoto laten maken voor op hun CV en social media en er zijn diverse workshops. Tenslotte zijn er CV-dokters aanwezig die tips geven over hoe je je CV kunt verbeteren.
Kortom, het betreft een event waar je als jonge werkzoekende alle kans krijgt je positie op de arbeidsmarkt aanzienlijk te verbeteren. Uniek aan dit event, naast dat deze speciaal gericht is op jongeren, is de samenwerking tussen het WerkgeversServicepunt IJmond en Hete Pepers. Hete Pepers geeft jonge baanzoekers een kickstart op de arbeidsmarkt. Dit gebeurt online en offline en daarbij staan 21st-century skills voorop. Hete Pepers is een samenwerking tussen NJR, CNV Jongeren en FNV Jong, ondersteund door Microsoft Nederland en SterkTeam. Zij stimuleren kennisdeling en interactie en leren jonge baanzoekers hun positie op de arbeidsmarkt versterken. Technologie ondersteunt daarbij, zo is op www.hetepepers.nl een toolbox te vinden met trainingen en games die het baanzoeken ondersteunen. Offline op events als het Jongeren talent Event, bieden zij workshops aan gericht op onderwerpen als netwerken, CV-building, solliciteren en natuurlijk 21st-century skills.
Het WerkgeversServicepunt IJmond is verheugd een partij als Hete Pepers partner te kunnen noemen. Met gebundelde krachten worden de kansen voor jonge werkzoekenden op deze manier vergroot. De jonge werkzoekenden uit de IJmond die aanwezig dienen te zijn op dit event hebben inmiddels de uitnodiging ontvangen. Via www.hetepepers.nl/jongtalentevent kunnen belangstellenden die niet zijn uitgenodigd zich melden.
Het WerkgeversServicepunt heeft nog een beperkt aantal stands voor werkgevers met vacatures te vergeven.

Meer info

telefoonnummer: 0251-279045
www.wspijmond.nl
of via info@wspijmond.nl.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development