Prime Meat wint overtuigend de 3e IJmondiaan Businessclubwedstrijd.

Het was afgelopen woensdag 1 juni een prachtige dag, zelfs af en toe broeierig warm. Voor de tweede keer hadden de weervoorspellers het deze week mis. Er viel geen druppel regen in schril contrast tot Zuid- Nederland waar er sprake was van wateroverlast. Verrassend werd de Neary op hole 5 niet geslagen. Michel Flurie sloeg hem op hole 8, Jan de Wit op hole 13 en Cees Boon op hole 16. Peter Trieling(Keuken design) en Hans Veenendaal (Bodegas.nl) waren weer op dreef en wonnen met 34 stablefords de derde plaats, Jan de Wit (Architect) was met Jeroen Kuiper met 35 stablefords goed voor plaats twee. Klaas Eppinga van Prime Meat liet zich uitstekend vervangen door Rene Feller en Raymond Bruin die met maar liefst 43 stableford punten de overtuigende winnaars werden. Mede door het prachtige weer was de informele barbecue een uitstekende keuze en werd er nog lang na gezeten buiten op het terras. Interesse in de Businessclub of een keer (proef)meespelen? Stuur een bericht naar: businessclub@heemskerksegolfclub.nl

Over de Winnaar Prime Meat:

Prime Meat is een modern, vooruitstrevend vleesproductiebedrijf met enthousiaste en klantgerichte medewerkers. De vaste slager voor vele horecabedrijven en cateraars.

Dagelijks worden er in de productielocatie te Beverwijk vers en bereid vlees op maat geproduceerd voor een breed scala aan klanten in de foodservice markt. Het produceren van vers en bereid vlees gebeurt onder de meest ideale omstandigheden en onder de strengste kwaliteitsnormen (BRC A certificaat) . Zij leveren snel, flexibel met eigen koeltransport en een hoge service tot in de keuken.

Samen met de specialisten Beentjes Groentebroers en ATL seafoodpartners leveren zij naast vlees ook verse groentes, fruit, vis, schaal- en schelpdieren. Dit met dezelfde flexibiliteit en service die u van hen gewend bent.

Één bestelling, één levering, één kwaliteit, wel zo gemakkelijk.

website: www.primemeat.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development