Rabobank IJmond terug in Uitgeest met advieskantoor

Rabobank IJmond keert na twee jaar terug in Uitgeest. In samenwerking met Teer Makelaars opent de bank een advieskantoor in het pand aan de Middelweg 71. Voor veel inwoners is dit een vertrouwde plek.

Teer Makelaars neemt met vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest een sterke marktpositie in. Rabobank IJmond behoort tot de grootste hypotheekverstrekkers in de regio. Twee sterke partijen op de woningmarkt die besloten hebben om hun krachten te bundelen. Niet alleen in Beverwijk en Heemskerk, maar ook officieel vanaf 1 juli gezamenlijk in Uitgeest.

Robin van Andel en Simon Hamming, directeuren van Teer Makelaars: ,,Wij ervaren dat Rabobank IJmond echt oog heeft voor de klant. De financieel adviseurs zetten zich tot het uiterste in. Zij kijken verder dan alleen de haalbaarheid van het verkrijgen van een hypotheek. Zo wordt er ook gekeken naar bijkomende zaken als hoe is de situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.’’

Walter Kocken, commercieel manager hypotheken van Rabobank IJmond: ,,De Rabobank is blij weer terug te zijn met een kantoor in Uitgeest. Inwoners kunnen na het maken van een afspraak terecht op het kantoor aan de Middelweg. Dit kan gaan om een adviesgesprek waarin de hypotheekmogelijkheden worden besproken, maar ook voor andere onderwerpen, zoals sparen, beleggen en pensioen, zijn klanten van harte welkom. Een afspraak maak je eenvoudig door te bellen met 023 513 3500.’’

Op de foto: Van links naar rechts Bert Llama (Rabobank IJmond),  Marit Nieboer  (Teer Makelaars), Vanessa Vendel (Teer Makelaars), Walter Kocken (Rabobank IJmond).

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development