Rabobank IJmond organiseert Startersarena

Op maandag 13 juni organiseert Rabobank IJmond, voor de derde keer, een informatieve bijeenkomst voor oriënterende en startende ondernemers. Naast medewerkers van de bank zijn er diverse experts aanwezig, zoals een accountant, notaris, reclamebureau en trainingsbureau. De Startersarena vindt plaats in het advieskantoor aan de Graaf Janstraat in Beverwijk.

De Startersarena bleek een schot in de roos. ,,Hier kon ik de dialoog aangaan, vragen stellen en werd ik aan het denken gezet’’, aldus een van de aanwezige ondernemers. ,,De opzet is prima en wat mij betreft mag dit zeker een vervolg krijgen.’’ Een andere starter vond het echt een aanrader. ,,Ik heb een adrenaline-injectie gekregen om te ondernemen.’’

Bezoekers van de Startersarena komen meer te weten over het opstellen van een ondernemersplan, het opbouwen van een netwerk, verschillende rechtsvormen, bedrijfsrisico’s en andere zaken waar een startende ondernemer tegenaan kan lopen. De experts van de bank geven tips en trucs, vertellen uit eigen ervaring en doen hun best zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Daarnaast is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met mede-starters.

De Startersarena begint om 17.00 uur. Na het welkomstwoord door Ron Eman, directeur Bedrijven, gaat het programma van start. Aan de hand van stellingen wordt discussie gevoerd. In de pauze wordt een dinerbuffet geserveerd en na afloop vindt er een netwerkborrel plaats. De bijeenkomst eindigt omstreeks 21.30 uur.

Bent u startende ondernemer en wilt u meer weten over de Startersarena? Bel dan (023) 51 33 600 of mail naar bedrijven.ijmond@rabobank.nl. Aanmelden kan via www.rabobank.nl/ijmond.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development