Virtueel rijden over de omleidingroutes renovatie Velsertunnel

Weggebruikers kunnen dankzij tien nieuwe 3D-filmpjes nu al virtueel over de omleidingsroutes rond de Velsertunnel rijden. De virtuele routes leiden over alle tijdelijke wegen die vanaf de sluiting van de tunnel (15 april) in gebruik zijn. Rijkswaterstaat wil weggebruikers zo een handje helpen om vertrouwd te raken met de nieuwe situatie.

De video’s zijn te bekijken via de website van Rijkswaterstaat. Daar staan ook routekaarten op van de verschillende omleidingen, met per route informatie over de verwachte hinder.

Realistisch beeld van de nieuwe tijdelijke situatie
Vanaf 15 april (21.00 uur) gaat de Velsertunnel negen maanden helemaal dicht. De virtuele omleidingsroutes geven een goede indruk van hoe de situatie vanaf die datum is. De wegen, de omgeving en de verkeersborden zijn levensecht in de 3D-simulatie weergegeven. Zoals de verbindingswegen tussen de N208/A22 en A9 en de twee extra tijdelijke rijstroken bij de Wijkertunnel. Wegen die er nu dus nog niet zijn, maar voor de renovatie gereed zijn.

Voorbereid op weg
Met de video’s wil Rijkswaterstaat mensen maximale duidelijkheid geven over de routes die ze gaan rijden. Zo kan iedereen voorbereid de weg op als de tunnel vanaf vrijdag 15 april voor lange tijd helemaal dicht is.

Meer informatie
·    Op www.rijkswaterstaat.nl/velsertunnel vindt u meer informatie over de renovatie van de Velsertunnel.

·    Heeft u vragen over hoe u tijdens de tunnelsluiting kunt reizen? Op www.facebook.com/velsertunnel beantwoorden we die zo goed mogelijk of bel naar de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.

·    Kijk ook op www.vanAnaarBeter.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development