Rabobank publiceert geïntegreerd jaarverslag 2017

Rabobank publiceerde gisteren haar geïntegreerd jaarverslag 2017. De bank legt hierin maatschappelijke en financiële verantwoording af. Ook illustreert het uitgebreide verslag de betekenis van Rabobank voor mens, milieu en maatschappij en welke groei er in 2017 heeft plaatsgevonden.

Rabobank wil als betekenisvolle coöperatieve bank en leidende F&A bank een belangrijke bijdrage leveren aan de welvaart en het welzijn in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. De bank gaf hieraan het afgelopen jaar concreet vorm met de missie “Growing a better world together”. Dit met als resultaat verschillende pakkende initiatieven in Nederland en daarbuiten, meer tevreden klanten, baanbrekende innovaties en betere financiële resultaten. Op 15 februari werden de jaarcijfers al bekend gemaakt.

Geïntegreerde verslaglegging Het geïntegreerde jaarverslag 2017 bevat ook de jaarrekening 2017 en het Pillar 3 report. Naast het jaarverslag 2017 publiceren alle 102 lokale Rabobanken tevens een compacte infographic met hun maatschappelijke impact in de regio. Ook geeft onderstaande link een totaaloverzicht met infographics, animaties en de jaarcijfers van 2017.

Maatschappelijke bijdrage in regio IJmond

Ook lokaal wil Rabobank het verschil maken. De speerpunten daarbij zijn klanten verder helpen op het gebied van zelfredzaamheid en ondernemerschap. Ook het versterken van de lokale leefomgeving en bijdragen aan een duurzame voedselproductie zijn belangrijk. Zie voor de maatschappelijke impact in de IJmond de meegestuurde infographic.

> Jaarverslag 2017 

> Jaaroverzicht 2017

> Maatschappelijke impact 2017 in de IJmond

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development