Rick’s Fruit deelt uit tijdens ‘Fruit maakt vrolijk’-toer

Gratis fruit op bedrijventerrein in de IJmond
In de maand oktober bezoekt Rick’s Fruit de bedrijventerreinen in de IJmond met een bakfiets vol heerlijke vruchten om uit te delen. Niet op maandag, want dan bezorgt de fruitboer kistjes fruit aan bedrijven met een fruitabonnement. Voor wie hem nog niet kent, start Rick Beentjes zijn ‘Fruit maakt vrolijk’-toer om een gezonde lach te toveren op gezichten van de medewerkers.

Op 19-jarige leeftijd startte Rick Beentjes zijn fruitbedrijf Rick’s Fruit. Nu brengt hij ruim 3 jaar zijn verse producten langs bij vele bedrijven van Alkmaar tot Haarlem met een fruitabonnement. ,,Ga naar www.ricksfruit.nl, geef het aantal medewerkers op en ik kom iedere maandag langs met een kist vol gemengd fruit. Zo simpel is het’’, legt Rick uit. Een fruitabonnement is al mogelijk voor bedrijven vanaf 4 medewerkers en vanaf € 10,-.

Pluk daar de vruchten van
Tijdens zijn ‘Fruit maakt vrolijk’-toer wil Rick de voordelen van fruit op het werk benadrukken. ,,Het eten van fruit geeft de hersenen en het lichaam een gezonde opkikker. Het bevordert de gezondheid en weerstand en verkleint het risico om ziek te worden. Eigenlijk zouden we allemaal 2 stuks per dag moeten eten, maar de gemiddelde Nederlander doet dat niet. Met een fruitabonnement gaat het vanzelf. Er is volop keuze, het is altijd vers en nooit beurs. Lekker, makkelijk én gezond! Mocht een werkgever nog niet zijn overtuigd: het is ook fiscaal aftrekbaar’’, lacht Rick.

Programma ‘Fruit maakt vrolijk’-toer
In oktober trekt Rick’s Fruit door Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Velsen en Castricum. Het programma van de ‘Fruit maakt vrolijk’-toer, is te vinden op www.ricksfruit.nl. Hier kunnen bedrijven zich ook aanmelden voor het fruitabonnement of het bestellen van een gezond relatiegeschenk. Rick: ,,Met fruit elke dag een gezonde lach. Want zeg nu zelf, van fruit word je toch gewoon vrolijk?’’

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development