Rotary belt bijna 300 bedrijven voor ’kerstpakket-plus’

Bijna 300 bedrijven in de regio Kennemerland krijgen vanaf 8 september een telefoontje van Rotary. De boodschap: bestel dit jaar een ’kerstpakket-plus’: een kerstpakket dat door Rotary IJmond en Beverwijk wordt ingepakt waarbij de volledige opbrengst gaat naar een goed doel in de regio.

Dit jaar doneren de twee Rotaryclubs alle inkomsten van hun inpakactie aan het project ’Kinderen & Muziek’, gericht op de muzikale ontwikkeling van basisschoolleerlingen in deze regio. Kinderen & Muziek is door Rotary in samenwerking met muziekscholen en basisscholen in de regio IJmond opgezet met als doel (kansarme) kinderen de mogelijkheid te geven een instrument te leren bespelen. Want muziek maakt slim, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. ‘Muziek heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van taal en rekenen,’ aldus Artur Jaschke, onderzoeker neuromusicologie aan de VU.

Bedrijven die zich de komende weken door Rotary laten overtuigen, stellen straks zelf via www.rotarykerstpakket.nl hun kerstpakket samen. De firma Sierhuis uit Alkmaar levert de producten en de Rotaryclubs IJmond en Beverwijk doen op vrijdag 12 en zaterdag 13 december het inpakwerk.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development