Hans van der Linden Directeur / Adviseur MKB Lands Advies Wijkermeerweg 41, 1948 NT Beverwijk T 0251 - 290 900, info@lands.nl www.lands.nl

Risicoanalyse verzekeringen

Inzicht in uw bedrijfsrisico’s is een voorwaarde voor het afsluiten van de juiste bedrijfsverzekeringen. Door een risicoanalyse krijgt u een compleet en transparant overzicht van de risico’s. Hiermee kunt u onaangename verrassingen achteraf voorkomen. Bovendien ziet u gelijk met welke bedrijfsverzekeringen u de risico’s kunt afdekken.  

 

Waarom een risicoanalyse?

• Alle bedrijfsrisico’s in beeld

• Heldere, overzichtelijke rapportage met uw risico’s

• Incl. aanbevelingen voor mogelijke oplossingen

• Handig houvast bij selectie bedrijfs­verzekeringen

• Waarborg van uw bedrijfscontinuïteit

Daarom risico-analyse?

Uit onderzoek blijkt dat 65% van de bedrijven die worden getroffen door een grote schade binnen een jaar failliet is. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat bedrijfsrisico’s niet voldoende zijn geïdentificeerd. Dit probleem komt vaak pas aan het licht als het te laat is: er is bedrijfsschade opgetreden en de ver­zekeraar keert niet (volledig) uit op basis van bestaande verzekeringscontracten. Het in beeld brengen van uw bedrijfs­risico’s is dus een belangrijke stap in het waar­borgen van de continuïteit van uw onderneming.

Risico & Assurantie Analyse Tool

Lands Advies loopt als assurantieadviseur voorop bij risico management. Met onze innovatieve Risico Analyse-tool kunnen we het steeds complexer wordende risicomanagement uitvoeren voor uw bedrijf en de aanwezige risico’s overzichtelijk in kaart brengen. De software maakt, af­hankelijk van de situatie bij uw bedrijf, een analyse van de belangrijkste aandachtspunten. Op basis van de uitkomsten worden conclusies getrokken door onze risicoadviseurs, die vervolgens aanbevelingen doen voor uw bedrijfsrisico’s. De risicoanalyse wordt vastgelegd in een gestructureerd en volledig risico­management rapport. Deze oplossing voor risicomanagement geeft u houvast om te zorgen dat uw bedrijf bij de 35% hoort waarvan de continuïteit gewaarborgd is.

Risicomanagement rapportage

Met de risicomanagement rapportage heeft u uw bedrijfsrisico’s helder in beeld. Hiermee kunt u de bestaande ver­zekeringscontracten beoordelen en optimaliseren zodat in geval van schade de verzekeraar gehouden is om de schade te betalen. Daarnaast kunt u via onze wijze van inkoop direct een kosten­besparing realiseren. Lands Advies koopt voor ruim 500 bedrijven de premie en voorwaarden gunstig in. Echter, het belangrijkste van de risico rapportage is dat de continuïteit is gewaarborgd. Een lage premie is aantrekkelijk, maar als er geen schade betaald wordt, is een lagere premie niets waard.

Kennis en ervaring

Naast deze unieke werkwijze hebben de adviseurs van Lands Advies alle kennis en ervaring in huis die u van een bedrijfs­verzekeringen tussenpersoon met ruim 35 jaar ervaring mag verwachten. Door deze ervaring in de zakelijke markt weten zij waar doorgaans de knelpunten zitten bij bedrijven. Door hier uitvoerig en gericht vragen over te stellen, kunnen zij uw risico’s boven tafel krijgen. Lands Advies is een assurantieadviseur die niet alleen alles weet over zijn eigen vakgebied, maar ook de problemen en ontwikkelingen kent waarmee u wordt geconfronteerd. Wij zijn specialist in de meest uiteenlopende verzekerings­disciplines en branches. Daarbij kunnen wij een beroep doen op de kennis van specialisten waar Lands Advies nauw mee samenwerkt.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over risicoanalyse contact op met een van de risicoadviseurs van Lands Advies. 

0251 – 29 09 00 of

info@lands.nl

www.lands.nl

 

 

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development