Ursa Paint verder als RIGO Verffabriek

Op 26 mei maakte Ursa Paint bekend dat ze haar naam heeft veranderd in RIGO Verffabriek.

Ursa Paint is de producent van RigoStep, Aquamaryn, Evert Koning en Rigo Wandstyling. De vier merken en de winkel RIGO Verfcentrum blijven bestaan, alleen de overkoepelende bedrijfsnaam verandert.

Met de nieuwe naam wil het bedrijf meer samenhang aanbrengen tussen de verschillende merken en haar identiteit duidelijker vorm geven. De eigenaren Toon en Machiel van Westerhoven, de derde generatie in dit familiebedrijf, willen onder de nieuwe naam het vakmanschap gaan benadrukken in de verschillende branches waar zij actief zijn. RIGO Verffabriek is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1938 (Verfmanufactorij RiGo) verf produceert in IJmuiden.

RIGO Verffabriek is meer dan alleen een verffabriek. Het is ook een technisch laboratorium en een creatief atelier, de plek waar een vakman welkom is om nieuwe technieken te leren of te proberen. Schilders, parketteurs en stukadoors leren bij RIGO Verffabriek hoe zij zich met vakmanschap kunnen onderscheiden. Architecten, ontwerpers en stylisten kunnen er experimenteren met nieuwe kleuren, technieken en producten.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development