Wethouder Van Dijk en raadslid Meiland helpen een handje mee

Donderdagochtend 8-9 hebben wethouder Marieke van Dijk van gemeente Heemskerk en fractievoorzitter Paul Meiland (CDA) van gemeente Beverwijk meegewerkt bij de afdeling Post van IJmond Werkt!.

Marieke van Dijk liep op deze zonovergoten ochtend mee met Yolande en Paul Meiland met Frank om een gemeentelijke mailing te bezorgen. Al fietsend en lopend hebben ze op een 20-tal straten de mailing huis-aan-huis bezorgd. Een mooie gelegenheid om IJmond Werkt! in de dagelijkse praktijk te ervaren. En samen te praten over wat de postbezorgers bezig houdt en wat ze belangrijk vinden. Kortom, een geslaagde ochtend. Vorige week reed directeur a.i. Joost van Loon al een rondje mee met Frank. Met veel dank aan Yolande en Frank!

Over IJmond Werkt!

IJmond Werkt! leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een zo regulier mogelijke arbeidsplek op de arbeidsmarkt. Als partner van gemeenten en werkgevers in de regio IJmond verbinden we talenten van mensen aan werkgevers. We richten ons op duurzame plaatsing van mensen in verschillende branches. Tevens is het WerkgeversServicepunt van IJmond Werkt! in samenwerking met UWV een betrouwbare partner voor werkgevers bij werving en selectie en advies over subsidies etc.

www.ijmondwerkt.com

www.uwv.nl

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development