2 juni fantastische dag voor de Businessclub

Wat een geweldige dag voor de businessclub! Met een temperatuur van 27 graden was het voor een aantal mensen zelfs te warm. We waren het ook niet meer gewend.

Rob & Willy Tolhuijsen ontvingen samen met Marijke Zonneveld alle 92 deelnemers van de IJmondiaan bedrijvencompetitie. Simon Zonneveld voorzag ze van de ballen op de drivingrange en Jan den Duijn en Jan Heeremans waren de starters op hole 1 en 10. John de Graaf verzorgde weer het fotowerk en de baancatering. Iedereen had er zin in, ook omdat er weer na afloop buiten gezellig gegeten kon worden en iedereen maakte daar gretig gebruik van.

Rob Tolhuijsen bedankte samen met Carin Hofman- Kleinveld namens de businessclub, bestuur en Stichting Horeca het personeel van Grand Café de 19e voor al hun inzet de afgelopen jaren met een taart met alle afbeeldingen van het personeel.

De temperaturen en baancondities beloofden hoge scores, en dat was ook zo.

Oomen & Sweep  met Harry Oomen (hcp 22,8) en Marten Folkeringa (hcp 18)  werden met matching cards eerste met 41 stablefords.

Narbutas met Martijn (hcp 25)  en Chris Reijman Hinze ( hcp 18) werden tweede ook met 41 stablefords

en

Laas van Eijck van Heslinga Advocaten met Laas van Eijck van Heslinga (hcp 19,8) en Tom Admiraal (hcp 29,1) werden derde met 40 stablefords.

Op de foto v.l.n.r.  Ronald Kaasenbrood en Frank van Driest ( BK Ingenieurs) en het winnende team Harry Oomen en Marten Folkeringa (Oomen & Sweep Advocaten)

 

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development