Tebulo gehuldigd als als winnaar 7e IJmondiaan Businessclubwedstrijd

Het was even spannend afgelopen woensdag 2 oktober, niet alleen vanwege de spannende ontknoping van de Ijmondiaancompetitie, maar ook vanwege het weer.  De dagen ervoor had het flink geregend en de één na de andere golfbaan werd gesloten. Zou het doorgaan ? De woensdag beloofde een droge dag  te worden althans volgens de weerapps op dinsdag.  Het recente groot onderhoud werd onze redding. Doordat er geprikt was liep het water toch redelijk snel weg, dus kon de wedstrijd doorgaan.

(fotobijschrift: v.l.n.r Peter v/d Kroft (Tebulo) Willy Tolhuijsen (wedstrijdleiding), Rene van Voorst (Tebulo) Rob Tolhuijsen(wedstrijdleiding))

Bijna 60 mensen stonden te trappelen voor deze laatste dag. Helaas bleef het niet helemaal droog.  De baan was op sommige plekken toch nog wel nat en sommige bunkers stonden onder water. M.b.v tijdelijke plaatselijke regels konden deze obstakels worden vermeden.  John de Graaf maakte weer mooie foto’s in de baan en zorgde voor heerlijke wraps met kip of zalm door de baan.

Tijdens het diner werden wij door de 19e ontvangen met een  glas prosecco. Wedstrijdleider Rob Tolhuijsen  gaf aan dat er nog twee speelmogelijkheden zijn deze maand voor onze businessclubleden. 9 holes op 15 oktober bij de Houtrak en 9 holes op 22 oktober bij de Hoge Dijk. Met ruim 20 speelmogelijkheden was er voor de businessclubleden een ruime keus en sommige bedrijven hebben daar optimaal gebruik van gemaakt. Bedrijven die wedstrijden hebben gemist ontvangen hiervoor vervangende greenfees.

Ook in 2020 wordt de samenwerking met de Houtrak en de Hoge Dijk voortgezet.

Inmiddels mogen wij ons nu al verheugen dat zich voor seizoen 2020 zich maar liefst al vijf nieuwe bedrijven hebben aangemeld.

Na het voorgerecht bestaande uit kleine salade van vijg, walnoot en een toef blauwe kaas,samen met een green lip mossel uit de oven en een kruidig pompoensoepje kon worden overgegaan tot de prijsuitreiking. Er was goed gescoord ondanks de nattigheid.

Helaas kon Megacon (Mart Hester/ Alexander Boissevain) als dagwinnaar met 39 stablefords niet blijven tijdens de prijsuitreiking waardoor Tebulo engineering (Rene van Voorst/ Peter v/d Kroft) met 37 stablefords er met de eerste prijs vandoor ging. Tweede werd van Eijck van Heslinga Advocaten (Laas van Eij met  36 stablefords mc. En derde werd Mammoet  ook met 36 punten mc.

Dit was een belangrijke uitslag voor het IJmondiaan klassement, immers van Eijck van Heslinga stond daar gelijk met Mammoet op de eerste plaats! Uiteindelijk won van Eijck van Heslinga dus op de uitslag van de 2e negen holes 21 punten en Mammoet 19!  Lees hier meer over hoe van Eijck van Heslinga winnaar werd van de IJmondiaancompetitie en de einduitslag

Het  team wat het dit jaar mogelijk maakte bestaande uit v.l.n.r John de Graaf,   Willy & Rob Tolhuijsen en Marijke & Simon Zonneveld werd even naar voren gehaald en kreeg applaus van de deelnemers.

Klik hier voor de foto’s van de dag

Uitslag 7e IJmondiaan wedstrijd

 1. Megacon 39stb
 2. Tebulo 37 stb
 3. van Eijck van Heslinga Advocaten 36 stbf mc
 4. Mammoet 36 stbf
 5. Prestotype/ Sport 81 35 stbf
 6. Harsveld Apparatenbouw 33 stbf
 7. Techresources 31 stbf mc
 8. Oomen & Sweep 31 stbf mc
 9. Kuuk 28 stbf
 10. Siebert & Becker Advocaten 26 stbf

Neary’s:

Hole 5: Frits van der Meij

Hole 8: Rob de Visser

Hole 13: Eric Kamperman

Hole 16: Tom Admiraal

v.l.n.r Eric Kamperman, Tom Admiraal, Willy Tolhuijsen, Rob de Visser, Frits van der Meij

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

 • Geen evenementen
 • Advertisement

  webdesign development