Prachtige volle IJmondiaan Businessclubdag op 5 mei jl.

5 mei werd een feestelijke dag bij de Businessclub. Dinsdag kwam het nog met bakken uit de lucht. Ook op woensdagochtend viel er nog een bui, oké het was fris met af en toe een stevig windje maar dat deerde de 96 deelnemers niet van de 2e IJmondiaan competitie dag van de Businessclub. In tegenstelling tot de vorige editie waarbij het afzeggingen regende vanwege het weer, waren er dit keer geen afzeggingen. Voor iedereen voelde het kennelijk alseen bevrijding om de wei in te mogen of het kan zijn dat niemand dit keer meer durfde af te zeggen na de vorige wedstrijd.

Wij hielden zelf nog ons hart vast want het groot onderhoud was nog in volle gang, bezanden prikken en zelfs een hole die eruit lag, het mocht de pret niet drukken getuige alle lachende businessclub leden op de foto’s van John de Graaf.  Waarschijnlijk zorgde het onderhoud dit keer wel voor niet al te hoge scores tijdens deze fourball betterball wedstrijd.
Mart Rietjens en Jan Heeremans waren de starters op hole 1 en 10.  Mart had nog even werk toen er werkzaamheden gingen starten op hole 1. Simon Zonneveld verzorgde de drivingrange en samen met John de baancatering.
Winnaar van deze wedstrijd werd Klaas Eppinga en Ben Tan met 36 punten mc van Meatstreet.  Goed gedaan Klaas en Ben! Tweede werden Ronald Landsman en Milko Brinkman ook met 36 stableford punten Van Excal BV derde werden Team Vastgoedzorg met Bruining Schilder en Ingrid Schilder met 35 stablefords mc, zij zijn leden van het eerste uur en kennen deze baan natuurlijk al van haver tot gort.:-)  Allen van harte, de prijzen zijn na het weekend op te halen bij onze receptie. Twee spelers per flight dus ook twee prijzen per flight!
De wedstrijdleiding had toch nog wat werk aan de ingeleverde scorekaarten, veel flights waren vergeten twee stablefords op te tellen bij hun score bij een gesloten hole. De meeste flights kwamen met hun score niet boven de 30 punten.
De horeca verzorgde na afloop nog een hapje een drankje bij de TakewayHopenlijk kan het terras dan volgende maand wel open.

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development