Businessclub heeft een prachtige dag tijdens de IJmondiaan bedrijvencompetitie 7 juli

Wat een prachtige dag voor de IJmondiaan bedrijvencompetitie. Mooi weer, goede temperatuur, prachtige fairway’s. Wat wil je nog meer? De greens waren hier en daar nog een beetje hobbelig maar dat weerhield niemand om te komen tot een prachtige score. Ondanks dat veel mensen op vakantie waren speelden er 88 spelers mee voor punten in het IJmondiaan klassement. Een aantal waren al gehuld in de nieuwe frisse Businessclub outfit verzorgd door onze eigen Golfstore. Jan den Duijn en Martin Verheul waren de starters op hole 1 en 10. Simon Zonneveld en John de Graaf verzorgden de baancatering en Marijke Zonneveld , Rob & Willy Tolhuijsen de wedstrijdtafel. Vooraf stond een koffietafel klaar met heerlijke gebakjes. Iedereen was blij dat het vernieuwde restaurant en vooral het terras weer open was. De nieuwe inrichting van het clubhuis werd bewonderd.
Na afloop bleven veel mensen eten. Het was even de vuurdoop voor de Horeca met zo’n grote groep en alle systemen en het nieuwe team moesten nog even wennen maar het bleef nog heel lang gezellig in het clubhuis.

Op de eerste plaats eindigden het team van de Oranje Leeuw met Frans Bijsterveld (hcp 31.3) en Mario van der Sloot(hcp 16.4)  met 42 stablefords in deze fourball betterball wedstrijd.

Op de tweede plek eindigden heel knap  Notariskantoor van Duin met Gert van Duin (hcp 3.3) en Jan Willem Schenk (hcp 4.3) met 40 stablefords

Op de derde plaats: John Groot Reclame studio met John Groot (hcp 20) en Aad Koster (hcp 25.6) met  38 stablefords mc

Klik hier voor de foto’s

Neary’s:

Hole 16: Bob Vredevoort

Hole 8: Ron van ’t Schip

Hole 5: Bruining Schilder

Hole 13: Cyril Swart

 

Punten voor het IJmondiaan Klassement

 1. Oranje Leeuw 10 punten
 2. Notariskantoor van Duin 9 punten
 3. John Groot Reclamestudio 8 punten
 4. Putter Bouwbedrijf 7 punten
 5. Narbutas 6 punten
 6. Meatstreet 5 punten
 7. SVZ Advocaten 4 punten
 8. Taxatieshop 3 punten
 9. Techresources 2 punten
 10. Overdevest bouw 1 punt

heemskerksegolfclub.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

 • Geen evenementen
 • Advertisement

  webdesign development