CK Administratiekantoor wint zesde IJmondiaanwedstrijd en Kuuk de sponsorbokaal

Weer een prachtige dag voor de Businessclub op  woensdag 2 september. Tijdens deze dag werden ook alle sponsors van de club uitgenodigd om mee te spelen met de 18 holes wedstrijd.

Voor (zaken)partners en personeelsleden met weinig ervaring werd er parallel aan de wedstrijd weer een clinic verzorgd door Bob ter Punt. De deelnemers daarvan waren ook zeer enthousiast en een aantal leken dan ook na afloop besmet met het golfvirus. Zij konden zowel in de baan als na afloop genieten van een lekker hapje.

Met zo’n 96 deelnemers voor de wedstrijd beloofde dit weer een prachtige dag te worden. De Businessclubleden speelden voor het IJmondiaan klassement en alle sponsors voor de sponsorbokaal.

Alle omstandigheden waren goed voor een veelbelovende uitslag. Jan den Duijn en Mart Rietjens waren de starters op hole 1 en 10. Simon Zonneveld verzorgde de ballen op de drivingrange en de baancatering met heerlijke warme wraps in de baan samen met fotograaf John de Graaf .  Marijke Zonneveld verzorgde samen met Willy & Rob Tolhuijsen de wedstrijdtafel.

Bijna alle businessclubleden zijn tevens op één of andere wijze sponsor van de club bijv. met een bord in de baan, een vlag of een reclame uiting op de drivingrange.  Het is dan ook handig om de overige sponsoren uit te nodigen tijdens een gezamelijke dag met de businessclub.

De club kent veel verschillende type sponsoren.  Als we er twee uitlichten; dan denken we bijv. aan de wedstrijd sponsoren. Zij stellen vaak een bedrag of prijzen beschikbaar waardoor onze leden een leuke wedstrijddag hebben met prijzen of soms een hapje of drankje of een leuke artiest.

Daarnaast hebben wij ook veel sponsoren die met  een geldelijke bijdrage de club jaarlijkst steunen in ruil voor reclame, marketing, personeelsfaciliteiten, bedrijfsuitjes of het in contact brengen van zakelijke contacten uit ons netwerk.  Deze inkomsten vloeien naar de club en mede dankzij deze inkomsten kunnen wij investeringen doen voor onze leden in de baan en andere faciliteiten.

Daarom sprak Carin Hofman -Kleinveld als vice voorzitster namens  de club een dankwoord uit naar alle sponsoren en businessclubleden voor hun sponsoring en maakte daarbij  van gelegenheid gebruik te vertellen wat voor een grote investeringen de club o.a. de komende  maanden in de baan gaat doen.

Complimenten waren er voor het Horeca team die er en prachtige dag van maakten met hun service en maaltijd. Alle maaltijden bij Mr T’s bistro worden handgemaakt vers bereid hetgeen natuurlijk extra arbeidsintensief is..

Rob Tolhuijsen reikte als wedstrijdleider samen met Marijke Zonneveld de prijzen uit.

Kuuk met Bart van der Linden en Gé Groen

 

De Sponsorbokaal ging dit jaar naar Kuuk met Gé Groen en Bart van der Linden met 40 stablefords.

De overall winnaars van de 18 holes fourball betterball wedstrijd waren:

Ck Administratie met Carly de Boer (hcp 28) en Ferry de Boer (hcp 25.7) met 42 stablefords. Tweede werden Overname Experts met Raimond Takkenberg (hcp 24.3) en Guido Leendertse (hcp 19.9) met 41 stablefords.  Derde werden Narbutas met Chris Reijman Hinze (hcp 16.5) en Sebas Reijman Hinze (hcp 5.1) met 40 stablefords matchingcards.

Hierdoor vielen  Kuuk en Lewin Advocaten ook beide met 40 stablefords net buiten de prijzen.

Bijzondere verrichtingen:

Neary’s

Hole 16 Rob Roest

Hole 13 Juliska Keglovich

Hole 5 Rob Roest

Hole 8 Bart van der Linden

 

Punten voor het IJmondiaan bedrijvencompetitie klassement:

CK Administratie 10 punten

Overname Experts 9 punten

Narbutas  8 punten

Kuuk 7 punten

Lewin Advocaten 6 punten

Roofmanagement 5 punten

Van Eijck van Heslinga advocaten 4 punten

Prestotype 3 punten

Putter bouwbedrijf 2 punten

Harsveld Apparatenbouw 1 punt

 

Verrassend  is het aantal punten wat door verschillende bedrijven wordt  behaald voor het IJmondiaan klassement waardoor het weer heel spannend wordt tijdens de finalewedstrijd op woensdag 6 oktober.

Meer informatie over de Businessclub of wat samenwerking met de golfclub voor uw bedrijf kan betekenen ? Stuur een mail naar:  businessclub@hemeeksrksegolfclub.nl

Fotobijschrift hoofdfoto: De winnaars v.l.n.r Marijke Zonneveld (wedstrijdleiding) Ferry de Boer & Carly de Boer (CKadministratiekantoor) en Rob Tolhuijsen (wedstrijdleiding)

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development