A&D interieurbouw uit Heemskerk: dé toonzetter van hoogstaande kwaliteit in de IJmond

Met een grote passie voor interieur vervaardigt A&D Interieurbouw al sinds 1992 de meest uiteenlopende projecten. Van stadsloketten tot bibliotheken en van kerken tot luxe restaurants, geen uitdaging is te groot voor de vaklieden van het interieurbouwbedrijf. 

Grensverleggend

A&D Interieurbouw staat voor het ontwikkelen van een hoogwaardig interieur, waarbij gebruik gemaakt wordt van innovatieve materialen en technieken. Zo is er aan het begin van het jaar een geheel nieuw interieur verzorgd voor de roemruchte Amsterdamse boekhandel aan de Beethovenstraat. Door de toepassing van verschillende materialen, zoals PraL solid surface en boekenstellingen van eikenhout ontstond er een nieuw eigentijdse inrichting met als eye-catcher een boekenkast in de vorm van een heuse ‘Hobbit-hole’. Het innoverende aspect, waar A&D Interieurbouw veel waarde aan hecht en zich voortdurend in ontwikkeld, heeft ervoor gezorgd dat er een ergonomische ruimte is ontstaan voor jong en oud.

Flexibiliteit

In de werkplaats worden de meest uiteenlopende projecten in elkaar gezet. Er wordt gewerkt met geavanceerde computer­gestuurde machines, die ervoor zorgen dat het eindproduct tot in de millimeter nauwkeurig wordt geproduceerd. De gekwalificeerde vakmensen in de werkplaats combineren hun groot oplossend vermogen met snelheid, beheersbaarheid en flexibiliteit, waardoor zij in staat zijn om projecten binnen de gewenste tijd te voltooien. A&D benadert projecten met een groot oplossend vermogen en zorgt hierbij voor een nauwkeurige planning, waardoor het werk op het juiste moment wordt uitgevoerd en opgeleverd.

Duurzaam ondernemen

A&D interieurbouw is gevestigd op het milieubewuste bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk. Op De Trompet wordt gebruik gemaakt van aardwarmte door middel van warmtepompen, wat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn, waardoor bedrijven hun gebouw duurzaam verwarmen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van zonne­collectoren, wat zonlicht omzet in warmte. Tevens wordt er gewerkt met duurzame materialen, die onder andere FSC en PEFC gecertificeerd zijn. A&D interieurbouw is bereid om te in­vesteren voor een beter milieu en meer welzijn voor de maatschappij door duurzaam te ondernemen. Er wordt binnen het bedrijf veel waarde gehecht aan de maatschappelijke betrokkenheid en de ontwikkeling van de toekomstgerichte visie van het interieurbouwbedrijf.

De kracht van A&D

Naast het duurzame aspect van het bedrijf is het de kracht van A&D om in te spelen op de behoefte van de klant. Adviezen worden verstrekt onder een hoge kwaliteit en omvangrijk netwerk aan kennis. Door de compactheid van het bedrijf is er altijd direct contact met de mensen die nodig zijn. Dit resulteert in korte communicatie­lijnen, duidelijkheid en persoonsgerichte aandacht voor de klant. Één van de belangrijkste klantgerichte activiteiten is het overleggen met de klant, waarbij ideeën en wensen geïn­ventariseerd worden en uiteindelijk om­gevormd worden tot een ontwerp. Hierdoor wordt een interieur gerealiseerd met een uniek karakter. Door de grote waarde aan service en maatgevende referenties heeft A&D Interieurbouw een zeer loyale klantenkring opgebouwd. Omdat beloftes worden waargemaakt, is het interieurbouwbedrijf een betrouwbaar gegeven en worden klanten gezien als waardevol begrip. Of het nu gaat om een kast, winkel­interieur, een meubel of instelling, A&D interieurbouw heeft vakkennis van alle aspecten die komen kijken bij de interieurbouw. Uw wens is onze uitdaging!

A&D Interieurbouw

A: De Trompet 1050 1967 DA Heemskerk
T: 0251 255 169 E: info@ad-interieur.nl
www.ad-interieur.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development