Maak kans op de IJmond Duurzaam Award 2022

Bent u de volgende winnaar? Acht bedrijven gingen u voor.

Sinds 2013 heeft Omgevingsdienst IJmond 24 bedrijven mogen nomineren voor de IJmond Duurzaam Award. Deze prijs reiken wij uit aan een bedrijf in de IJmond dat duurzaam onderneemt. Elk jaar zoeken wij genomineerden die net dat stapje extra zetten, die laten zien hoe logisch en belangrijk duurzaam ondernemen is.
Komt u in aanmerking?
 • U bent bewust bezig met duurzaamheid;
 • U heeft diverse energiebesparende of -opwekkende maatregelen genomen;
 • U bent in uw bedrijf bezig met duur­zame gedragsveranderingen;
 • U deelt graag uw opgedane kennis en ervaring met de rest van onder­nemend IJmond;
 • U heeft onuitputtelijke motivatie en ambitie om uw onderneming te blijven verduurzamen.

Bent u dit? Of weet u van een bedrijf die aan dit plaatje voldoet? Meld u dan aan voor een kans op de IJmond Duurzaam Award 2022 via www.odijmond.nl/ikonderneemduurzaam.

Hoe werkt een nominatie?

Wanneer u zich aanmeldt of aangedragen wordt voor de IJmond Duurzaam Award komen wij langs om kennis te maken. We horen graag uw verhaal en u hoort daarna van ons of u genomineerd bent. Uit drie genomineerden kiest een jury uiteindelijk de winnaar. De jury bestaat uit de wethouders Milieu en Duurzaamheid van gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Velsen en Uitgeest, de directeur van Omgevingsdienst IJmond en de winnaar van de vorige editie.

Wat betekent dit voor u?

Als uw onderneming geschikt is voor nominatie krijgt u een bedrijfsfilm over uw duurzame activiteiten cadeau. Deze wordt ook ingezet ter promotie van de award. Daarnaast verschijnt er in ieder geval één artikel met u in de IJmondiaan. Ondernemers die de afgelopen jaren de prijs, of een nominatie, in ontvangst mochten nemen, zien we nog regelmatig terug als sprekers bij duurzame events. Ook events van Omgevingsdienst IJmond en GreenBiz IJmond.

Krijgt u die podiumplek tijdens Business & Bites?

De IJmond Duurzaam Award wordt uitgereikt tijdens het event Business & Bites – georganiseerd door GreenBiz IJmond – op 19 mei 2022 in het Telstar Stadion in Velsen-Zuid. Al bijna 10 jaar werkt GreenBiz IJmond – ondersteund door Omgevingsdienst IJmond – aan het verduurzamen van het bedrijf en het bedrijventerrein. Een goed moment om opgedane kennis en kunde voor en door ondernemers in een feestelijke setting met elkaar te delen. Wilt u nu al laten weten dat u komt? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@greenbizijmond.nl.

Sprekende voorbeelden van de afgelopen acht jaar
 • Energieneutraal en klimaatneutrale gebouwen
 • Producten van bioplastic
 • No-waste productie van bier
 • Duurzaam strandpaviljoen met biologisch menu
 • Milieuvervuiling tegengaan met zeewier
 • Afval van een andere sector inzetten als grondstof

GreenBiz IJmond Samen en lokaal bedrijven verduurzamen.

GreenBiz IJmond is een vereniging. voor en door ondernemers. Zij helpt bedrijven en -terreinen om te verduurzamen met maar één doel: de CO2-uitstoot in de IJmond te verminderen. Meer informatie op www.greenbizijmond.nl

Omgevingsdienst IJmond (ODIJmond)

ODIJmond voert namens 14 gemeenten en de provincie Noord-Holland milieutaken en duurzaamheidprojecten uit. Om duurzame bedrijven te erkennen in hun harde werk, is in 2013 de IJmond Duurzaam Award in het leven geroepen.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

 • Geen evenementen
 • Advertisement

  webdesign development