Werk ijzersterk, nu ook in Beverwijk!

Het IJzerhuis start jubileumjaar met opening vestiging Beverwijk

Het IJzerhuis bestaat dit jaar 115 jaar en start dat jubileumjaar met de opening van de vestiging Beverwijk. Aan de Waterland 23 is een moderne groothandel voor bedrijven in de bouw, renovatie, onderhoud en restauratie verrezen. Het assortiment is enorm met meer dan 24.000 artikelen op voorraad.

Moderne groothandel

Het IJzerhuis bestaat sinds 1907 en is in de tijd uitgegroeid naar een moderne groothandel. De kernwaarden van het bedrijf zijn vakmanschap, sociaal, innovatie en waarmaken. Tegenwoordig heeft Het IJzerhuis vier vestigingen in Zaandam, Amsterdam en nu sinds kort ook in Beverwijk.

Werk ijzersterk

Het is de missie van Het IJzerhuis om duurzaam wonen en werken mogelijk te maken door (bouw-) bedrijven bij te staan met ijzersterk advies, producten en processen. Daardoor kunnen deze bedrijven zich richten op wat zij het beste doen: bouwen aan een betere toekomst. Dit doet Het IJzerhuis met een team van ruim 40 vakmensen en een ijzersterk assortiment dat o.a. bestaat uit:

  • IJzerwaren
  • Gereedschappen
  • Bevestigingsmaterialen
  • Machines
  • Werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).
Zowel A-merken als huismerk IVANA

Alle bekende A-merken zijn te koop bij Het IJzerhuis. Daarnaast voeren zij een groot en voordelig assortiment van hun eigen huismerk IVANA. Met het bieden van kennis en vakmanschap, mooie producten en innovatieve oplossingen wil Het IJzerhuis bijdragen aan een duurzamere bouw én een duurzame en eerlijke relatie met hun klanten.

Meer weten?

Het IJzerhuis
Waterland 23 Beverwijk (Ook in Zaandam en Amsterdam)
T: 0251 – 81 00 58
E: info@ijzerhuis.nl
www.ijzerhuis.nl

Foto: Het team van Het IJzerhuis Beverwijk. v.l.n.r. Ramon, Otto en Bram

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development