Chateau Marquette: Een verborgen parel achter de duinen

Welkom bij Chateau Marquette! Het is alsof je een sprookje binnenloopt. Chateau Marquette ligt op een groot landgoed in een bosrijke omgeving, tussen Heemskerk en de duinen. Het kasteel wordt omringd door een slotgracht en kijkt uit over uit­gestrekte weilanden waarin schapen grazen en ganzen scharrelen. Oude bomen flankeren de oprijlaan, die je de weg wijst naar dit 13e-eeuwse monument. Met zijn poort en toren, rijst het kasteel statig op uit het landschap.
Nieuwe eigenaar hotel & evenementenlocatie

Mijn naam is Erik Kuiper-van den Berg en ik ben sinds 1 juli van dit jaar de eigenaar, sommigen zeggen kasteelheer, van Chateau Marquette. Ik heb het hotel en kasteel overgenomen van hotel? keten NH, omdat ik meteen werd betoverd toen ik deze prachtige locatie voor het eerst zag. Wij zullen, net als de vorige eigenaar, het chateau als evenementen locatie blijven verhuren. Het rijksmonument zal hier en daar worden gerenoveerd en worden voorzien van een frisse en meer zakelijke uitstraling. Uiteraard met alle respect voor de historische elementen. Het zal gaan om zaken zoals bijvoorbeeld gordijnen en behang, hier en daar houten vloeren in plaats van tapijten en gedeeltelijk nieuw meubilair.

800 jaar geschiedenis

Bij binnenkomst in het kasteel is de eeuwenlange geschiedenis direct zichtbaar, als lagen verwerkt in het gebouw. De muren, deco­raties en meubelstukken ademen de geschiedenis van de talloze generaties bewoners. Tien stijl­volle zalen in het chateau vertellen ieder een eigen verhaal. Ik wil dan ook zoveel mogelijk mensen laten genieten van deze fantastische plek, door het gebouw open te stellen voor zowel zakelijke als particuliere evenementen.

Zakelijke en particuliere evenementen

De locatie leent zich voor diverse evenementen van 2 tot 400 gasten. Met name doordeweeks bedienen wij veel zakelijke gasten. Denk aan vergaderingen, trainingen, product­presentaties, relatiedagen of heisessies. Onze grootste zaal biedt royaal plaats aan 120 personen (146m²). Daarnaast bedienen we ook particuliere gasten. Men kan in het kasteel feesten en dineren en de sfeervolle zalen bieden ook schitterend plaats aan een bruiloft. Een enkele keer verzorgen we zelfs een condo­leance, want ook dat hoort bij het leven. Trouwen en rouwen… Onze professionele event­managers met jarenlange ervaring denken graag mee bij het op maat organiseren van ieder evenement. Er zijn talloze mogelijkheden op deze inspirerende locatie, geen vraag is ons te gek!

Restaurant ‘Het Chateau’ dagelijks open van 11:00 tot 23:00 uur

Men kan ook in het kasteel terecht voor een kop koffie, een lunch, een borrel of een culinair diner in à la carte restaurant ‘Het Chateau’. Geniet daarbij van onze ruime keuze aan wijnen, want u kunt overnachten in het naastgelegen hotel. Uw auto kunt u gratis laten staan op de ruime parkeerplaats.

Maak geschiedenis met uw evenement

Wij laten iedereen graag kennismaken met deze verborgen parel. Maak met ons een afspraak, dan geven we graag een kijkje achter de schermen en vertellen alles over de geschiedenis, de monu­mentale zalen en de talloze mogelijkheden die Chateau Marquette te bieden heeft. We werken graag samen aan een evenement dat iedereen zal blijven heugen.

Hotel & Chateau Marquette
Marquettelaan 34 1968 JT Heemskerk
0251 – 25 70 12
events@hotel-marquette.com
www.chateau-marquette.com

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development