Wijnhandel Ome Piet Wijn & Zo aanwinst voor IJmond

Op de hoek van de Driehuizerkerkweg 75 staat de deur wagenwijd open. Het interieur van de winkel Ome Piet Wijn & Zo maakt dat je je direct welkom voelt. Eigenaren Lara en Loïc Le Goff weten wat ‘joie de vivre’ is, dat is duidelijk. Minder bekend is dat zij ook kerstpakketten en relatiegeschenken aanbieden.

 

Met meer dan 150 wijnen in het assortiment bieden zij wijnlief­hebbers uit de IJmond een volwaardige selectie rode, witte en mousserende wijnen. Als opvolger van Ome Piet en Maaike Tromp, zetten zij de traditie voort met mooie sigaren, thee, koffie, delicatessen en sinds januari: kazen. Het blijkt een gouden formule.

Kerstpakketten met Franse touch

Ook voor een kerst­pakket voor medewerkers of een relatie­geschenk is Ome Piet het juiste adres. Een mooie fles wijn, ge­combineerd met Spaanse aioli, Italiaanse olijven, tapenade of pesto. Samen met de klant wordt besproken wat past bij de identiteit van het merk of bedrijf. Ter inspiratie staat er al een aantal mooie voorbeeld­pakketten klaar in de winkel. Lara: ‘Veel be­drijven worstelen ieder najaar weer met de vraag wat ze hun relaties of personeel met kerst moeten geven. Wij maken al een relatiegeschenk op maat vanaf 20 euro. En dan is het echt al een feestje om uit te pakken. Dat horen we vaak terug.’

Bezorgen

Ook bezorgen doen ze bij Ome Piet met ‘joie de vivre’. Ze kunnen de pakketten rechtstreeks bij uw klanten of personeel bezorgen. Hetzelfde geldt voor de wijn, bij­voorbeeld voor een bedrijfs­borrel. Voor meer informatie en inspiratie, bel Lara: 0255 – 514 820 of 06 – 238 410 96 of mail op info@omepiet.nl .

www.omepiet.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development