Dialoog centraal in RaboWeek IJmond

Activiteiten voor leden en klanten 

Leden en klanten van Rabobank IJmond zijn van harte uitgenodigd voor de activiteiten in de RaboWeek IJmond, die de bank van 31 oktober tot en met 4 november organiseert. 

Rabobank IJmond is een maatschappelijk betrokken bank die een positieve bijdrage levert aan wonen, werken en recreëren in de regio. De RaboWeek IJmond is daar een mooi voorbeeld van. In samenwerking met lokale ondernemers, vrijwilligers en de ledenraad worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen. Het delen van kennis staat centraal, maar er is ook volop ruimte om elkaar te ontmoeten en met elkaar te bespreken wat er in de regio en binnen de bank leeft. Het aangaan van de dialoog vormt de rode draad.

De RaboWeek IJmond start op maandag 31 oktober met een Ledencafé. Deze avond wordt het sociaal-maatschappelijke onderzoeksrapport van de Kracht van de IJmond officieel gepresenteerd en wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen binnen de bank. Dinsdag 1 november staat in het teken van het Fashion & Food Event. Een heerlijke avond vol muziek, dans, fashion en diverse hapjes uit de regio. Woensdag 2 november organiseert de bank, samen met Tata Steel en OV IJmond, een interactieve ondernemersbijeenkomst. Jort Kelder gaat dan in gesprek met een aantal tafelgasten over de economische ontwikkelingen en ondernemerskansen in de IJmond. Donderdag 3 november is het Fit & Vitaal Event, een inspirerende avond over vitaliteit en lifestyle met Richard de Leth, Vivian Reijsen en een lokale vitaliteitsmarkt. Voorafgaand aan de RaboWeek vindt op donderdag 27 oktober het jongerenevent Vlog You! plaats. De seniorenmiddag en -avond op 2 en 4 november zitten inmiddels vol.

Het volledige programma vindt u op www.rabobank.nl/ijmond. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de activiteiten. Hulp nodig? Bel dan (023) 513 3500.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development