Junior Kamer IJmond organiseert groot feest: Bites & Beats

Bites & Beats wordt ook dit jaar weer georganiseerd door JCI IJmond. Op Slot Assumburg in Heemskerk zal dit jaarlijks feest voor jong en oud feest losbarsten en kan men genieten van diverse culinaire hapjes, drankjes, sfeervolle beats en amusement. 

Dit jaar staan er weer 13 horecaondernemers voor u klaar om de lekkere hapjes en drankjes te verzorgen. Ook de ‘beats’ zijn rond. Net als vorig jaar komen Melloos, VanZolder en the Barnbees hun muzikale kunsten vertonen. Dit jaar zal ook de beste De Dijk Tribute band van Nederland op het podium staan.

Junior Kamer IJmond, internationaal beter bekend als Junior Chamber International is een wereldwijde federatie voor jonge managers en ondernemers tot 40 jaar. De afgelopen jaren heeft JCI IJmond geld ingezameld voor één goed doel. Dit jaar doen zij dit anders en hebben zij het JCI IJmond GoedeDoelenFonds geïntroduceerd. Hierdoor zijn zij in staat meerdere en kleinere goede doelen in de regio te ondersteunen en zo meerdere IJmond bewoners blij te maken. De eerste goede doelen zijn al in het zonnetje gezet tijdens de ronde van JCI . Met de opbrengst van Bites en Beats hoopt JCI IJmond nog meer goede doelen te kunnen steunen.

Dit kunnen zij echter niet zonder sponsoring. Naast zakelijke sponsoren zoals de Rabobank, bieden zij de bezoekers de mogelijkheid om het goede doel vooraf te sponsoren. Samen met De Lions organiseert JCI ook dit jaar de bekende eendjes race. Via www.bitesbeats.nl/eendjesrace kunt u vooraf uw ‘eendjes loten’ kopen, zo sponsort u gemakkelijk het goede doel en maakt tevens kans op prachtige prijzen. ‘Thuisshoppen en op 21 augustus in de prijzen vallen. Hoe leuk is dat?’ vertelt Wouter.

Meer informatie over Bites & Beats, de deelnemende ondernemers en bands treft u op www.bitesbeats.nl. Het feest begint zondag 21 augustus om 12.00 uur.

Bron: www.castricum105.nl

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development