Snijder Incasso kanshebber voor Innovation Award

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders behoort bij de laatste 3 genomineerden voor de prestigieuze VVCM/Syncasso Credit Management Innovation Award, welke op 3 november a.s. wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse Credit Expo te Nieuwegein.  

De VVCM/Syncasso Credit Management Innovation Award is bedoeld voor mensen en/of organisaties die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management plaatsvindt. Naast Snijder Incasso, zijn ook Aangetekend B.V./KPN en Mail to Pay genomineerd.

Op donderdag 3 november wordt tijdens de Credit Expo in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein voor de zesde keer de VVCM/Syncasso Credit Management Innovation Award uitgereikt. Wie wordt de winnaar? Dat bepaalt de onafhankelijke jury, bestaande uit: Martin van der Hoek (VVCM), Dick Kruiswijk (Syncasso), Ron Torrico (Assensia; winnaar Innovation Award 2015 en Casper Sonnega (Santander Consumer Finance Benelux; credit manager van het jaar 2016). Zij zullen beslissen welk ingezonden project het meest bijzondere, baanbrekende, laterale, innovatieve, verrassende initiatief is, welke een significant, aantoonbaar positief effect heeft op de kwaliteit van creditmanagement.

Snijder Incasso neemt deel aan de Innovatie Award met een project waarin zowel innovatie maar vooral ook haar maatschappelijk taak een grote rol speelt. Met een zelflerend en kunstmatig intelligentiemodel, dat is gebouwd in samenwerking met NeurOp en is getest op 10.000 dossiers, kan Snijder Incasso straks aan iedere debiteur persoonlijk een verhaalsscore toekennen. Zo kan de verhaalbaarheid/slagingskans van een dossier vóór de start van het gerechtelijke traject met een hoge mate van zekerheid worden vastgesteld. Door geen onnodige gerechtelijke procedures te hoeven starten, voorziet het model in een kostenbesparing voor de schuldenaren die in een problematische schuldsituatie verkeren als ook voor de opdrachtgevers van Snijder.

“Innovatief is één van de kernwaarden van Snijder Incasso. We zetten graag innovatieve acties in en schromen daarbij niet om de eerste te zijn”, aldus Leonie Snijder (directeur Snijder Incasso). “Dat waren we destijds met de inzet van AcceptEmail, AcceptSMS, een 24-uurs bereikbaarheid en nu met dit project. Het is natuurlijk altijd leuk als je dan in aanmerking komt voor een prestigieuze prijs”.

Kijk ook eens op: www.snijderincasso.nl

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development