Bakker Assurantie b.v. al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres

In 1973 startte Willem Bakker op zijn zolderkamer zijn assurantie-bedrijf. Al snel groeide het bedrijf dat vooral actief is in de IJmond uit tot een allround-advieskantoor voor assurantiën, hypotheke, makelaardi, outsourcing en het verzorgen van administraties en belastingzaken.  

Bakker Assurantie bv is gevestigd op het Meerplein (Bootsmanszij 2) te Beverwijk, in het oude bananenpakhuis van Kick Duijn en later Taxi 3000.

Er wordt zaken gedaan met twaalf maatschappijen en wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon voor o.a. Delta Lloyd- Nationale Nederlanden-Allianz-Avero Achmea-ASR-Reaal-Goudse-Generali-zwitserLeven- en de Noordhollandsche van 1816 en Aegon.

Ons adviesterrein is voor particulieren en zakelijke klanten.w.o veel MKB-ers en ZZP-ers, waarvoor wij onder leiding van Jeroen Kleine ook de volledige administratie en belastingzaken verrichten.

De hypotheekafdeling staat onder leiding van Hans Schram en is per 1 januari 2014 gestart met een nieuwe opzet. Op de site van ADVIESKEUZE.NL van de consumentenbond scoort hij voor zijn advisering en bemiddeling bij het afsluiten van een hypotheek… ruim een 9.

Wim Bakker jr. runt al jaren de woning- en bedrijfsmakelaardij. De huizenmarkt is weer wat aangetrokken en samen met Ab Kramer zien zij de toekomst weer met vertrouwen tegemoet. Nancy Smit heeft de verantwoording over Bakker Outsourcing b.v. Deze afdeling verzorgt het totale verzekeringspakket en de complete afhandeling van schades van met name overheidsinstellingen (bv gemeenten) en bedrijven, zowel op locatie als op afstand.

Bakker Assurantie
Bootsmanszij 2, 1941 JJ Beverwijk
0251 215 484
www.bakkerassurantie.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development