In de ingenieursbranche is verandering de enige constante

Verandering is in de ingenieursbranche de enige constante. Behoeften verschuiven en nieuwe wet- en regelgeving stelt strenge eisen aan ruimtelijke opgaven. 

Van uw partner mag u dan ook verwachten dat deze scherp en innovatief blijft. Qua kennis en expertise, maar ook als het gaat om flexibel inspelen op veranderingen in de markt.

BK ingenieurs is zo’n partner en is: • Praktisch georganiseerd, maar strategisch inzetbaar. • Nauwe samenwerking tussen de verschillende diensten waardoor kennis en expertise worden gedeeld.

Regionale kennis, landelijke ondersteuning 240 medewerkers,

8 vestigingen BK ingenieurs is regionaal vertegenwoordigd en biedt landelijke ondersteuning. We hebben 240 enthousiaste en gedreven medewerkers die vanuit acht vestigingen in Nederland en vanuit de vestiging op Curaçao hun werkzaamheden uitvoeren. Als allround advies- en ingenieursbureau is BK ingenieurs praktisch georganiseerd en strategisch inzetbaar. We bieden diensten aan op het gebied van bodem, asbest, vergunningenmanagement, civiele techniek, arbo, veiligheid, detachering, milieuadvies, omgevingsmanagement, geluid en trillingen, sportaccommodaties, et cetera.

Daarnaast is BK in staat om projectmanagement te verzorgen, vastgoed te beheren en diverse opleidingen te verzorgen binnen het vakgebied.

Advies- en ingenieursdiensten op maat

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons via 088 321 25 20 of via info@bkingenieurs.nl

Tevens kunt u voor meer informatie onze website raadplegen www.bkingenieurs.nl. Het hoofdkantoor van BK ingenieurs is gevestigd in IJmuiden, gelegen aan de haven.

Informatie:

BK ingenieurs (hoofdkantoor) Dokweg 17 A,
1976 CA IJmuiden 088 – 32 12 520
info@bkingenieurs.nl
www.bkingenieurs.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development