Inpakservice IJmond, de oplossing voor al uw mailproblemen

Er is reden voor feest, Inpakservice IJmond bestaat dit jaar 10 jaar. Dit bedrijf dat ge­specialiseerd is in postale verwerking is gevestigd aan de spoorsingel 24a te Beverwijk en verwerkt mailingen voor tal van bedrijven in de Zaanstreek, Beverwijk, Heemskerk, Haarlem en wijde omgeving. 

De postale markt is heeft de afgelopen tijd enorme veranderingen ondergaan. Waar het vroeger alleen PostNL was die de verspreiding van (reclame-)drukwerk mocht uitvoeren, is de concurrentie enorm toegenomen en zijn er in de afgelopen jaren diverse postaanbieders bijgekomen. Inpakservice IJmond is daarin meegegaan en heeft met diverse postaanbieders in Nederland, België, UK, Frankrijk en Duitsland contracten voor posttarieven afgesloten zodat zij voor haar afnemers lage prijzen kunnen garanderen.

Flexibiliteit en snelheid

Waar het vroeger nog voornamelijk ging om het verwerken van de aangeleverde post, zijn ze uitgegroeid tot een betrouwbaar adres, waar u met al uw reclame-ideeën, van drukwerk tot en met het verzendklaar maken en verzenden van uw mail terecht kunt. Inpakservice IJmond zorgt ervoor dat uw ontwerp gedrukt en bezorgd wordt bij uw klanten tegen een aantrekkelijk tarief.

Flink geïnvesteerd

Inpakservice IJmond heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in haar machinepark en beschikt over vol automatische enveloppen- vullers, machines die uw magazine van etiket voorziet en in folie verpakt en twee grote printers voor het printen van brieven zowel in kleur als zwart-wit. Door deze investeringen zijn flexibiliteit en snelheid ook belangrijke thema’s geworden. Uw mailing wordt in ieder geval volgens de met u gemaakte afspraken verwerkt. Het uitgangspunt van Inpakservice IJmond is dat ook de kleine klanten ergens terecht kunnen en kunnen profiteren van lage prijzen. Kleine en grote klanten worden met dezelfde passie en betrouwbaarheid behandeld waardoor er een grote klantenkring is ontstaan van kleine bedrijfjes die af en toe een mailing hebben tot grote drukkerijen en reclamebureaus.

www.inpakservice-ijmond.nl

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development