Derde Beursvloer IJmond Noord met 180 matches groot succes!

De derde editie van de Beursvloer IJmond Noord is wederom een over­weldigend succes geworden. Dinsdag 19 november was de centrale hal van het stadhuis in Beverwijk omgetoverd tot een heuse Beursvloer, waar bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar handelden in klussen, kennis, mensen en middelen. De in grote aantallen aanwezige ondernemers en verenigingen en stichtingen maakten in totaal gezamenlijk 180 matches.

Om klokslag vier uur opende wethouder de heer Erol van Beverwijk de Beursvloer officieel met een slag op de gong. Al ruim voor de slag op de gong kwamen verschillende partijen al bij de notaris­tafel om hun match te verzegelen, wat een voorbode bleek op het uit­eindelijke aantal. De notarissen van Janssen & Van Commenée Notarissen en Batenburg Notarissen zetten zich belangeloos in en gedurende de gehele Beursvloer was het een drukte van belang bij de notaristafel om gemaakte matches officieel te maken. Zo druk zelfs dat de notarissen gesplitst werden in twee notaristafels om de drukte aan te kunnen. De catering werd verzorgd door leerlingen van het Kennemer College, die tijdens de Beursvloer hun maat­schappelijke stage liepen.

De grote winnaars
Na iedere geslaagde transactie ontvingen de deelnemers een winnie, en als snel werd het een sport om zoveel mogelijk winnies te bemachtigen. Grote winnaars bleken Jan de Boer van Buko en Ernst de Haas van Van de Eng. In de eerste twee edities waren deze heren ook al verantwoordelijk voor de meeste matches, waarmee zij zich als ware ambassadeurs van de maatschappelijke Beursvloer profileren.

Enorm geholpen
Veel verenigingen zijn enorm geholpen met bijvoorbeeld bouwadviezen, reno­vaties, communicatieplannen, vrij­willigers, vergaderruimtes, tijdelijke plaatsing van ecotoiletten, drukwerk, marketing­plannen, cursussen social media, tuin­aanleg, meubilair en nieuwe websites, terwijl veel bedrijven dit jaar een extra activiteit op de agenda hebben staan in de vorm van de tegenprestatie. Die bestonden veelal uit workshops, op­tredens, etentjes, clinics en toernooien.

Meer informatie en foto’s:
www.beursvloerijmondnoord.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development