Ineke Edzes-Altena neemt afscheid als voorzitter van Beursvloer IJmond Noord Menno Jansen neemt voorzittershamer over, volgende editie gepland op 28-6-2016

Na vijf jaar enthousiast voorzitterschap neemt Ineke Edzes afscheid als voorzitter van de Beursvloer IJmond Noord. Vanaf het begin in 2011 was Edzes volledig belangeloos betrokken en onder haar voorzitterschap is de Beursvloer IJmond Noord in vijf jaar uitgegroeid tot een begrip in de IJmond. Met haar creativiteit, praktische leiderschap en politiek bestuurlijke ervaring heeft Edzes een basis gelegd voor een prachtig initiatief waar vele IJmondianen nog jaren plezier van zullen beleven.

Menno Jansen

De voorzittershamer wordt overgenomen door Menno Jansen, die ook vanaf het begin van de Beursvloer IJmond Noord betrokken is bij het event. Jansen, in het dagelijks leven werkzaam als advocaat, neemt vol vertrouwen het stokje over. “Er ligt een prachtige basis die we hopelijk de komende jaren alleen nog maar sterker kunnen maken. De focus voor de Beursvloer 2016 zal komen te liggen op nog meer variatie in aanwezige partijen, in zowel de vragende partij als de ondernemers. We hebben een vrij vaste groep deelnemers maar er zijn nog ontzettend veel verenigingen en bedrijven die we ook graag zouden verwelkomen. Met name sportverenigingen zijn ondervertegenwoordigd geweest de afgelopen jaren.” Na vijf jaar wordt de strategie van de Beursvloer iets gewijzigd. De laatste twee jaar vond de beursvloer plaats in november in A9 Studio’s in Uitgeest. “Een prachtige locatie waar we van alle gemakken voorzien waren. Maar na twee jaar Uitgeest is het weer de beurt aan een andere IJmondgemeente om host te zijn. Met de doelstelling om meer sportverenigingen te betrekken is ervoor gekozen om de editie van 2016 te houden bij ADO ’20 in Heemskerk. Het voorjaar is dan een betere keuze”

Een topper van een editie

Ook wordt de samenwerking met OV IJmond intenser, om zo meer ondernemers te bereiken. “Een goede Beursvloer valt of staat met de goodwill van ondernemers en de gevarieerde vraag van verenigingen. We hopen met deze stappen een topper van een editie in 2016 neer te zetten. We vragen nu dan ook al om de agenda’s te blokken op 28-6-2016 in de middag. We zijn al hard bezig een interessant en aantrekkelijk programma in elkaar te zetten. De werkgroep, die uitgebreid is met Jeroen Half en Reinoud Vermeulen van de Rabobank en Kevin Sars van Swat, staat enthousiast in de startblokken om het succes van voorgaande jaren te evenaren. Samen met de overige leden Toan Tan, Rik Smit, Rob Endema, Merel de Vries en ikzelf hebben we er weer heel veel zin in.”, aldus Jansen.

www.beursvloerijmondnoord.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development