Beursvloer IJmond-Noord roept ondernemers op zich nú aan te melden!

Op dinsdag 27 oktober 2015 vindt van 16.00 uur tot 18.00 uur voor de vijfde keer de Beursvloer IJmond-Noord plaats. A9 Studio’s in Uitgeest zal voor de tweede keer gastheer zijn van dit unieke event waar maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven elkaar ontmoeten en deals sluiten met gesloten beurs.

De organisatie van de beursvloer is druk bezig om weer een inspirerende en spetterende editie neer te zetten. Voorzitter Ineke Edzes: “We hebben nu vier edities georganiseerd en er blijkt een enorme behoefte te zijn aan de Beursvloer. Voor maatschappelijke organisaties is het een perfect platform om een beroep te doen op het bedrijfsleven voor allerhande klussen bij hun verenigingen, waar anders simpelweg geen geld voor is. Het blijkt dat het bedrijfsleven maar wat graag in deze behoefte voorziet. Het is een dankbare klus deze partijen samen te brengen op een energiek evenement als de Beursvloer.”

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het succes van de Beursvloer valt of staat met de deelname en het enthousiasme van de deelnemende ondernemers. “In de afgelopen vier edities hebben een aantal die hard deelnemers zich als pure ambassadeurs opgeworpen. Maar we hebben meer ondernemers nodig om de kwaliteit van de Beursvloerdeals te kunnen blijven waarborgen. Aan het enthousiasme van de maatschappelijke organisaties ligt het in ieder geval niet, die zijn over het algemeen niet te stoppen”, lacht Ineke Edzes.

De organisatie is dan ook nu al op zoek naar ondernemers die kunnen voorzien in bouwadviezen, renovaties, communicatieplannen, vrijwilligers, vergaderruimtes, tijdelijke plaatsing van ecotoiletten, drukwerk, marketingplannen, cursussen social media, tuinaanleg, meubilair en nieuwe websites. Daartegenover staan allerhande workshops, optredens, etentjes, clinics en toernooien als tegenprestatie.

Kijk op de (binnenkort compleet vernieuwde) website www.beursvloerijmondnoord.nl om een idee te krijgen van de voorgaande Beursvloeren, aan te melden of andere info te vinden. Of stuur een mail naar info@beursvloerijmondnoord.nl voor meer informatie.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development