Leasen met de focus op ondernemers in de Zaanstreek en IJmond

Mobiliteit is vaak onderwerp van gesprek. De auto is een interessant, maar vaak ook een complex onderwerp, zeker als het om zakelijke mobiliteit gaat. Denk aan de bijtelling, elektrisch of hybride, afschrijving, regelgeving en financiering. En dan hebben we het nog niet over de persoonlijke berijderswensen. Allemaal zaken die per onderneming verschillen en veel tijd en aandacht vragen. 

Met full operational lease kies je voor zekerheid, gemak en financiële armslag

Veel ondernemers en wagenparkbeheerders kiezen voor full operational lease. Dat is niet vreemd, want met deze leasevorm betaal je een vast bedrag per maand en wordt je alle zorg over verzekeren, reparaties en onderhoud uit handen genomen. Je hoeft alleen maar te tanken. Gegarandeerd geen verrassingen, terwijl het bedrijf de financiële kracht behoudt om bijvoorbeeld te blijven investeren in groei.

ProMobility maakt het verschil

Bij veel leasemaatschappijen is maatwerk ‘standaard maatwerk’. Ze zijn vaak merkafhankelijk en berekenen de leasetarieven op basis van landelijke standaarden. Daarin heeft ProMobility zich als onafhankelijke leasemaatschappij de afgelopen 12 jaar onderscheiden. Vanuit de vestigingen Wormerveer en Geervliet richten wij ons op de regio’s Zaanstad, IJmond en Voorne-Putten. Door deze focus weten we wat er speelt in de regio, kennen we de ondernemers en kunnen we het beste advies geven. Voor het leasen van een personen- of bedrijfswagen maar ook voor ‘sale & lease back’ of het leasen van een gebruikte of geïmporteerde auto. ProMobility gelooft in regionaal circulair ondernemerschap. Daarom investeren we in veel regionale projecten en richten wij ons bij het zakendoen op de ondernemers in de regio. Met deze verbindende factoren dragen onze klanten samen met ons bij aan een gezonde regionale economie.

Wij gaan de uitdaging graag aan

Wij zijn ervan overtuigd dat we het beste voorstel voor ondernemers in onze regio kunnen maken. Gebaseerd op jouw onderneming en jouw wensen en mogelijkheden. Neem contact met ons op om dat zelf te ervaren!

Marcel Luten – M&O Techniek: “Met ProMobility werk je samen, op basis van goed zijn voor elkaar. Dat is wat telt.”

“Wij zijn een installatiebedrijf met een wagenpark van zo’n 34 auto’s. Bij onze busjes en bedrijfsauto’s is vooral snel en goed onderhoud erg belangrijk. Dit heeft ProMobility prima geregeld. Ik heb er zelf eigenlijk geen omkijken meer naar. Er kan altijd iets misgaan, maar dan wordt het snel opgelost. Twee keer per jaar hebben we een evaluatiegesprek over onze samenwerking. Die gesprekken zijn altijd gezellig en persoonlijk, waarbij het nooit alleen maar over ons wagenpark gaat.” 

Fotobijschrift: Dick Dekker en Jeffrey Noom richten zich vanuit de vestiging Wormerveer op de regio’s Zaanstad en IJmond.

ProMobility
Soldaatweg 11
1521 RK Wormerveer
Tel.: 075 642 01 00
www.promobility.nl

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development