Oomen & Sweep winnen zowel Businessclubwedstrijd als de sponsorbokaal

Wat heb je eigenlijk twee uur voor een wedstrijd aan diverse weerapps als ze allemaal iets anders aangeven? Een band met regen zou woensdag 4 september als een smalle band over de golfbaan gaan van west naar oost. Besloten werd de all-tee wedstrijd een half uur later te laten starten. Uiteindelijk bleef de regenband nog tot 15.30 uur boven Heemskerk hangen en hadden alle BC leden en sponsors toch nog twee uur in meer of mindere mate last van de regen gehad. Het was toch nog een volle wedstrijd ondanks zo’n 20 afzeggingen vooraf, waardoor er geen dubbele starts nodig waren. De wegblijvers kregen ongelijk en het werd toch een heel gezellige dag, mede omdat het einde van de wedstrijd droog verliep. Simon Zonneveld verzorgde weer de ballen op de drivingrange, Marijke Zonneveld en Willy Tolhuijsen de wedstrijdkaarten en Joh de Graaf de baancatering en foto’s.

Het ging om de 6e wedstrijd van de IJmondiaan bedrijvencompetitie en ook om de sponsorbokaal. Hiervoor hadden ook alle sponsors van de club een uitnodiging ontvangen om met de wedstrijd mee te doen of met een Clinic van Bob ter Punt. Gelukkig zijn veel van de businessclubleden ook sponsor van de club zodat zij voor een dubbele prijs konden strijden. Voorzitter Rens Koole bedankte in zijn speech de Businessclubleden en de sponsoren voor hun bijdrage en support aan de club. Wedstrijdleider Rob Tolhuijsen benadrukte ook het enthousiasme waarmee onze BC leden in grote getale spelen bij de uitwisselingen met de Houtrak en de Hoge Dijk. Verschillende sponsors gaven aan volgend jaar ook met de Businessclub te willen meespelen.

(fotobijschrift: De flight van Siebert & Becker (2e prijs) en van Co Limmen. v.l.n.r. Tom Groen, Co Limmen, Els Limmen, Nicky Schaap)

Direct na afloop genoten de deelnemers van een aangeklede borrel en iedereen liet zich de barbecue goed smaken.

Uitslag neary’s

Hole 5: Jeroen Gosselink

Hole 8 Gert Jan de Rooij

Hole 13 Eric Sweep

Hole 16 Cees Boon

Ondanks de regen werd er goed gescoord; De derde plaats was op matching cards voor Meat Street met Ron Verschoor en Cees Boon ( 37 stb punten), daarmee vielen Hypotheekvisie (Patrick Snijder en Martin de Jong), Siet Klees /Gertjan Brantjes en netwerk BtB (Daniel Andriessen en Gertjan de Rooij) net buiten de prijzen.

De tweede plaats was voor Siebert & Becker met Nicky Schaap en Tom Groen met 39 stb punten

De eerste plaats was overtuigend voor Oomen en Sweep Advocaten met 42 stableford punten. Het bedrijf was eerder dit jaar sponsor geworden op onze greenfeekaarten en werd daarmee ook winnaar van de sponsorbokaal. De eerste en tweede plek werden dus verdeeld tussen twee advocaten kantoren beide uit Haarlem. Door deze eerste plaats doet Oomen en Sweep weer mee in de eindstrijd voor het IJmondiaan klassement.

De finale wedstrijd op woensdag 2 oktober beloofd heel spannend te worden! Het gaat tussen 3 advocatenkantoren (van Eijck van Heslinga, Siebert & Becker, Oomen & Sweep), Kuuk en Mammoet, dus dat wordt een groot spektakel.

 

(Fotobijschrift: 1e plaats Oomen & Sweep: v.l.n.r Marten Folkeringa (Oomen & Sweep), Willy Tolhuijsen, Eric Sweep (Oomen & Sweep) , Rob Tolhuijsen)

Klik hier voor alle foto’s

Punten voor het IJmondiaan klassement:

Oomen & Sweep 10 punten

Siebert & Becker 9 punten

Meatstreet 8 punten

Netwerk BtB 7 punten

JG Solutions 6 punten

Tebulo 5 punten

Prestotype/ Sport 81 4 punten

Mammoet 3 punten

Jan de Wit Architect 2 punten

Bestuur HGC 1 punt

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development