R van der Wal totaalontzorger in rioolbeheer

Problemen met uw riolering? Dan staat R van der Wal Riooltechniek graag voor u klaar. Dankzij onze ervaring en servicegerichte instelling, zorgen wij voor een snelle en effectieve totaaloplossing voor al uw rioleringsproblemen.

Wij maken onderdeel uit van de Van der Wal Groep, die sinds 2009 gevestigd is in een nieuw bedrijfspand te Beverwijk. Woningbouwcorporaties, VvE beheerders, (vastgoed)bedrijven en gemeentes maken tot volle tevredenheid gebruik van onze diensten. Daarbij ondersteunen wij met het doorvoeren van procesveranderingen op riooltechnisch gebied. Tevens verbeteren wij de kwaliteit bij het realiseren van rioolprojecten. Dankzij een daadkrachtig advies, onze kennis en klantgerichte houding, kunnen wij u compleet ontzorgen.

Digitale werkbon

Onze kracht is dat wij totaaloplossingen bieden. R van der Wal Riooltechniek focust niet op één onderdeel, maar op het totale beheer van de binnen- en buitenriolering. Wanneer reinigen en ontstoppen niet volstaat, zorgen onze medewerkers tevens voor een passend vervolgonderzoek.Wij maken gebruik van de modernste technieken. Zo werken onze technici met een tablet. Daardoor kunnen wij u razendsnel in woord en beeld de voortgang van het werk rapporteren. Zo bent u continu op de hoogte van ons service-level en de prestaties. Bovendien gebruiken we een samen met de leverancier ontwikkelde app. Dit is een digitale werkbon, waarop de monteur zijn uren, materialen en werkzaamheden direct registreert, eventueel aangevuld met foto’s of schets. Hierdoor wordt het administratieve traject versneld, waardoor de klant direct geïnformeerd kan worden. Meer weten? Neem dan graag contact met ons op. Wij vertellen u graag onze visie en hoe wij u snel en adequaat kunnen helpen.

R. van der Wal Riooltechniek B.V.
Gooiland 10a
1948 RC Beverwijk
Postbus 193
1940 AD Beverwijk
KvK nummer: 61992623
T: 0251248518 (24 uurs service)
E: opdracht@rvdwalriooltechniek.nl
E: info@rvdwalriooltechniek.nl
www.rvdwal.nl
www.standleidingen.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development