Zebra Uitzendbureau BV stapt in techniek

Zebra Uitzendbureau richt zich met de overname van Covenu nog nadrukkelijker op uitzenden in de technieksector en maakindustrie. Het bedrijf uit IJmuiden was al stevig verankerd in de productie, horeca en zakelijke dienstverlening. De nieuwe naam van Covenu is Zebra Techniek.

“Covenu is sinds 2011 actief in de IJmond en vormt een mooie aanvulling op onze bedrijfsactiviteiten”, aldus directeur Henk Brandjes.

Overname

De overname werd op 1 december 2014 bekrachtigd. Intercedent Michel Kruijer is meeverhuisd naar Zebra. Hij is bekend met het bedrijfsleven in de regio en heeft ervaring met het uitzenden van flexwerkers in de technieksector. Alle uitzendkrachten en opdrachtgevers van Covenu zijn persoonlijk geïnformeerd over de overname door Zebra. Edwin Schilling is vestigingsmanager van zowel Zebra Uitzendbureau als Zebra Techniek. De overname van Covenu past in het beeld dat Zebra na een aantal mindere jaren weer volop draait. Henk Brandjes: “Afgelopen jaar hebben we 9 procent meer omgezet dan het jaar ervoor. Die stijging is hoger dan het landelijke gemiddelde. Mijn verwachting is dat de groei, mede door de komst van Zebra Techniek, verder door zal zetten.”

Maatschappelijk

Zebra Uitzendbureau is een belangrijke speler in de IJmond. Daarnaast is het bedrijf al jaren actief op maatschappelijk gebied. Er wordt nauw samengewerkt met IJmond Werkt! om langdurig werk-lozen of mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Zebra is ook partner van SC Telstar, KHC Strawberries, IJVV Stormvogels en verschillende andere (vrijwilligers)-organisaties in de regio.

Zebra Uitzendbureau BV
Margadantstraat 28
1976 DN IJmuiden
T: 0255-513612
E: ijmuiden@zebra-uitzend.nl
www.zebra-uitzend.nl

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development