Teer Bedrijfsmakelaars overgenomen door Jurre Terhorst

Met ingang van 1 november 2018 is Teer Bedrijfsmakelaars overgenomen door Jurre Terhorst. Terhorst is sinds 2016 werkzaam in het bedrijf. Teer Bedrijfsmakelaars is een verzelfstandigd onderdeel van Teer Makelaars, dat al sinds 1874 actief is in de IJmond. Het bedrijf is opgericht door Dick Teer en richtte zich aanvankelijk op de makelaardij in onroerend goed en assurantiën. Na verloop van tijd heeft de verzekeringstak van Teer Makelaars zich verzelfstandigd. Begin jaren ’90 werd dat voorbeeld gevolgd door de bedrijfsmakelaardij en ontstond Teer Bedrijfsmakelaars.

Binnenkort wordt afscheid genomen van scheidend directeur Simon Hamming. Met zijn vertrek komt ook een einde aan 50 jaar betrokkenheid van de familie Hamming bij Teer. Simon, die het bedrijf aan het begin van deze eeuw van zijn vader Pieter heeft overgenomen, heeft Teer door de crisis geloodst. Dat is niet altijd eenvoudig geweest, maar na jaren van hard werken staat het bedrijf er beter voor dan ooit: de Teer-groep bestaat momenteel uit zes gezonde kantoren, waaronder één dat zich specifiek richt op de zakelijke markt.

Geruisloos

Onder leiding van Terhorst zal de positie van Teer Bedrijfsmakelaars in de IJmond worden geconsolideerd: ‘Wij zullen diensten blijven verlenen zoals men van ons gewend is. Het feit dat de overname van onze bestaande klantenportefeuille vrijwel geruisloos is gegaan, is veelzeggend en geeft veel vertrouwen voor de toekomst’, aldus Terhorst.

Uitsluitend bedrijfsmakelaardij

Als enige kantoor in de IJmond dat zich uitsluitend richt op bedrijfsmakelaardij zal Teer Bedrijfsmakelaars zich blijven bezighouden met het verkopen en verhuren, aankopen en aanhuren van commercieel vastgoed. Ook het taxeren van (incourant) vastgoed en het adviseren en bemiddelen bij beleggingstransacties behoort tot de dagelijkse bezigheden.

Grote uitdaging

Terhorst: ‘De vastgoedwereld is snel aan het veran­deren. Blockchain en duurzaamheid zijn maar een paar van de thema’s waar we in de nabije toekomst steeds meer mee te maken gaan krijgen en die mogelijk invloed hebben op de manier waarop we naar vastgoed en de makelaardij gaan kijken. Daar moeten we als organisatie mee aan de slag. Ik zie hierin een grote uitdaging.’

Kennismaking

Teer Bedrijfsmakelaars gaat deze toekomst met vertrouwen tegemoet, zonder daarbij de lokale wortels te verliezen. Ter kennismaking nodigt Terhorst iedereen die wil van harte uit voor een kop koffie op kantoor in de statige pastorie aan de Breestraat in Beverwijk. Neem voor meer informatie contact op met Jurre Terhorst – jurreterhorst@teer.nl of 06 – 839 740 47.

www.teer.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development