Siebert & Becker winnen 2e wedstrijd IJmondiaan bedrijvencompetitie

Het was nog even spannend of de Businessclub dag nog gespeeld kon worden, omdat het de dagen daarvoor behoorlijk had geregend. Maar de wind en de zon zorgden ervoor dat de baan snel was opgedroogd waardoor op woensdag middag de tweede all-tee wedstrijd van de IJmondiaan bedrijvencompetitie van start kon gaan. De baan lag er uiteindelijk prachtig bij.

Het was met 61 deelnemers een vol veld, hetgeen veel gelegenheid gaf om te netwerken. De deelnemers werden ontvangen door Restaurant Grand Café de 19e  met koffie/thee en iets lekkers, waarna ze aan de wedstrijdtafel hun scorekaart en lunchpakket in ontvangst konden nemen. Er speelden behoorlijk wat dames mee. In de baan zorgde John de Graaf voor de baancatering en het fotowerk. Onze pro Patrique Baljé stond op hole 8 klaar voor een leuke beat the pro. Na afloop werd het als snel gezellig in het clubhuis. Patrique Baljé vertelde in zijn praatje dat de meeste mensen de green op hole 8 aan de linkerkant hadden gemist, maar niet getreurd hij had een interessante aanbieding voor groepsgolflessen en ook een supervoordelige mogelijkheid voor een bedrijfsclinic.
Rob & Willy Tolhuijsen reikten tijdens het diner de prijzen uit;
De neary’s gingen naar:
Jan de Wit op hole 5
Aart Kramers op hole 8
Herman Gieling op hole 13
Tino Boots op hole 16
Derde werd Megacon met Mart en Pieter Hester met 34 punten, helaas konden zij niet blijven waardoor de prijs werd uitgereikt aan Einstein ICT (Peter Bogaard/ Bart Barnhoorn) 32 punten (matching cards met Tino en Marja Boots), de tweede plaats ging naar Ton van der Deijl en Herman Gieling (ING Private Banking/ Heineken) en de eerste plaats ging naar Nicky Schaap en  Janthijn Siebert van Siebert & Becker advocaten en fiscalisten uit Haarlem met 37 punten.   Janthijn bedankte iedereen en pleitte in zijn overwinningsspeech voor het instellen van een longest drive.
Een behoorlijk aantal deelnemers bleven eten en het bleef nog lang gezellig in het clubhuis
Informatie over de winnaar Siebert & Becker Advocaten & Fiscalisten: https://siebert-becker.nl/
Puntenverdeling voor het IJmondiaan Klassement:
Siebert & Becker 10 punten
ING Private Banking 9 punten
Megacon  8 punten
A.A.Boots & znn aannemersbedrijf  7 punten
De Kroon Makelaars 6 punten
Jan de Wit Architect 5 punten
van Eijck van Heslinga Advocatuur 4 punten
Trieling Keuken Design/ Bodegas.nl 3 punten
Harsveld Apparatenbouw 2 punten
Kuuk Academy 1 punt

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development