Prestotype / Sport 81 winnen 3e wedstrijd IJmondiaan bedrijvencompetitie wedstrijd

De businessclub heeft een druk wedstrijdprogramma dit jaar. Op 5 juni waren wij te gast bij de Hoge Dijk waar ons businessclublid Mart Hester (Megacon) samen met  Freek Poldervaart de eerste prijs wonnen. Afgelopen woensdag 13 juni werd alweer de derde wedstrijd van de IJmondiaan bedrijvencompetitie gespeeld. Komende dinsdag wordt er alweer bij de Houtrak gespeeld.
Afgelopen woensdagochtend vielen er nog wat druppels in de ochtend, maar geleidelijke knapte het steeds meer op en kwam zowaar de zon tevoorschijn. In de baan werden de teams door de 19e goed verzorgd met heerlijke wraps met zalm of kip en een drankje. Alle ingrediënten waren aanwezige voor een goed score. Na afloop stond de barbecue al opgesteld.
Er was een bijzondere presentatie van Ariënne de Boer van de Brandwondenstichting die kwam vertellen over ons 30 jarig lustrumdoel het Virtual Reality Project van het Brandwondencentrum Beverwijk. Businessclubleden werden door Rob Tolhuijsen opgeroepen een kavel ter beschikking te stellen tijdens de lustrumveiling in september, of om een object te sponsoren voor het goede doel.
Bijzondere verrichtingen ( Neary’s)
Hole 5 Wim van der Ham
Hole 8 Aad van Roode
Hole 13 Jan van Rijn
Hole 16 niet geslagen
Birdies werden geslagen door:
Rob Tolhuijsen hole 4
Charles Wanst hole 8
Dirk van Duijn hole 2
Willy Tolhuijsen hole 11
Erwin Jansen hole 1
Dagwinnaar werden de nieuwe businessclubleden Prestotype/ Sport 81  met Charles Wanst (hcp 13.8) en Ron Wolrabe (hcp 9.4) met 39 stableford punten. Tweede werd van Duijn Financieel advies  met Dirk van Duijn (hcp 6.9) en Frank Lokhorst (hcp 8.4) met 37 stablefordpunten. Derde werden Harsveld Apparatenbouw met Aart Kramers (hcp 20.2) en Aad van Roode (hcp 15.3) met 37 stablefordpunten (mc)
(De Kroon Makelaars Marcel Veldhuis en Giel Eijking  konden niet aanwezig zijn tijdens de prijsuitreiking maar eindigde tweede met 38 stableford punten.)
Punten voor het IJmondiaan Klassement:
1.Prestotype/Sport 81 10 punten
2.De Kroon Makelaar 9 punten
3. Harveld Apparatenbouw 8 punten
4. Prime Meat 7 punten
5. + Click trainingen 6 punten
6. Bestuur HGC 5 punten
7. van Eijck van Heslinga Advocaten 4 punten
8. Wea Acountants- Adviseurs 3 punten
9. Kuuk 2 punten
10. Peter Trieling/ Bodegas.nl 1 punten
Interesse in de businessclub en ook een keer meespelen?  Stuur een bericht naar businessclub@heemskerksegolfclub.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development